FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Șefii lui CFR Cluj s-au asigurat că Gigi Becali nu le vânează iar jucatorii: „I-am blindat"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 14:06

FCSB și CFR Cluj au dus un întreg război pentru jucătorul Billel Omrani. Gigi Becali susținea că fotbalistul îl caută non-stop pentru un transfer la FCSB și că semnătura francezului de pe contractul de prelungire cu CFR ar fi fost falsificată de clujeni. Din partea cealaltă, CFR a negat totul.

Azi, Bogdan Mara a povestit în emisiune despre episoadele dintre CFR și FCSB, mai exact despre anumite „transferuri” neconcretizate.

 

„A fost ceva denaturat, știu toată istoria cu Omrani. Nu a fost Omrani de vină, au fost anumiți impresari la mijloc care au încercat anumite strategi. Au încercat să obțină mai mulți bani. Au fost jocuri nereușite din partea anumitor impresari.

Nu ne mai suprinde că Becali face declarații legate de jucători înainte de meciuri. Noi suntem liniștiți pentru că avem o relație bună cu jucătorii noștri.

Au fost jucători cărora le expirau contractele și cărora este posibil ca FCSB să le fi dat tărcoale iarna aceasta, probabil prin terți. Dar cum am spus, jucătorii și-au dorit să continue la noi, și noi cu ei. I-am blindat”, a povestit Mara la GSP Live.

Citește și:

VIDEO Șeful liderului CFR, blat deconspirat în direct: „M-am dat accidentat, nu am jucat!”. Comic: ce scuză găsise după meciul în care, de fapt, a intrat pe teren

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
minell73
minell73  •  15 Martie 2019, 10:24

Fcsb-***. Aceasta echipa trebuie desfiintata urgent.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison
poison  •  14 Martie 2019, 15:34

Toata lumea stie ca Fotbal Club FCSB joaca murdar si ca ilegalitatile sunt o obisnuinta a lor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează