FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șefii lui Dinamo, anunț devastator pentru fani: "Nu riscăm pentru o performanță care ar putea îngropa clubul. Obiectiv în sezonul viitor: salvarea de la retrogradare"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 11:15

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a vorbit despre viitorul clubului alb-roșu și dezvăluie ce strategie va adopta echipa lui Ionuț Negoiță.

Oficialul "câinilor" susține că în sezonul viitor obiectivul echipei ar putea fi salvarea de la retrogradere și că nu se gândește la câștigarea campionatului.

"Nu vor mai fi aduși jucători străini liberi de contract. Lucrurile sunt foarte simple, iar lumea trebuie să înțeleagă. În acest moment, cu noi la conducere, clubul trebuie să se autofinanțeze, să cheltuiască atât cât produce.

Având în vedere rectificarea bugetară, cheltuielile vor fi mai mici. Singura soluție este să mizăm pe jucătorii de la academie, pe care Bratu îi cunoaște foarte bine. El va alege pe ce jucători se va miza. Trebuie să fim sinceri cu noi, să ne asumăm această strategie.

Obiectivul este schimbat, nu mai vorbim despre campionat, trofee sau locurile 1-3. Putem avea ca obiectiv și salvarea de la retrogradare, dacă nu vine altcineva în conducere. Negoiță este hotărât să nu se mai implice, să nu mai facă infuzie de capital.

Din punctul meu de vedere, trebuie ca echipa să fie făcută în jurul unor fotbaliști cu experiență, care acum sunt la lot și care nu vor pleca în vară. În jurul lor trebuie aduși jucători tineri.

Eu vreau ca la Dinamo, din punct de vedere financiar, să fie totul la zi, să nu existe datorii. Decât să am pe conștiință că am îngropat clubul cu o performanță extraordinară, mai bine jucăm în play-out și nu avem nicio datorie", a spus Alexandru David la Pro X.

"Dănciulescu nu va pleca. Am vorbit aseară cu el" Alexandru David

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
1264624400266400
Lupescu Mihai  •  14 Martie 2018, 02:07

Demisia și cel m-ai tare transfer sa plece Negoiță cum poți pune obiectiv în sezonul următor Evitarea Retrogadari sper sa nu m-ai ieșiți din casa o perioada ne Contaminați.Vrem un Câine pur sânge i-ar Reconstrucția trebuie făcută treptat da nu cred că Bratone poate face acest lucru trebuie cineva cu Experiență! Nu personaje din Desene Animate gen Negoiță Și acest David Stimabile ești ...... du-te și nu te uita înapoi!

danp68
danp68  •  13 Martie 2018, 17:39

Cine *** mai e si david asta...nici nu știe cum se scrie Dinamo. Auzi la el, oficial al clubului, "salvare de la retrogradare-obiectiv viitor"!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  13 Martie 2018, 17:20
Postat de jack_the_stripper pe 13 Martie 2018, 15:51

Suburbani, dar campioni... Doare rău, academicianule,?

Campioni la ce? La prostie da!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează