FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO, FĂRĂ ANTRENOR

Selymeş nu vrea să plece: "Nu vin la Dinamo, vreau în cupele europene cu Astra!"

Tibor Selymeş nu vrea să vină la Dinamo
Tibor Selymeş nu vrea să vină la Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 21:55

Tehnicianul echipei Astra Ploieşti, Tibor Selymes, a spus în direct la Radio GSP că nu este tentat să antreneze echipa la care a evoluat ca jucător timp de 3 sezoane, Dinamo. Cei din Ştefan cel Mare sînt în criză de timp, deoarece Ioan Andone nu pare tentat să revină la echipă, iar principala soluţie pe care o au "cîinii" este antrenorul echipei secunde, Liviu Ciobotariu.

Selymeş a ţinut să infirme din start o posibilă trecere a sa în Groapă, antrenorul Astrei spunînd că vrea să facă performanţă europeană cu formaţia prahoveană. Intervenind în direct la Radio GSP, Selymeş a infirmat însă orice fel de tratative cu Dinamo, spunînd:

"Nu vreau să vin la Dinamo, zilele acestea mă voi întîlni cu şefii clubului pentru a discuta despre sezonul viitor. Eu mă gîndesc la o participare în cupele europene, dar trebuie să ne mai întărim puţin pentru a ataca acest obiectiv. Nu vreau să plec în acest moment de la Ploieşti, vreau să rămîn aici şi să facem performanţă. Evident, îmi doresc ca în noul sezon să facem o treabă foarte bună, să avem o clasare cît mai sus în clasament, iar la final să sperăm că vom prinde un loc de Europa League. Ne doream foarte mult să ajungem acolo şi în acest an, dar din păcate nu s-a putut!", a precizat Selymeş la Radio GSP.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
jurnalulviolet
jurnalulviolet  •  09 Iunie 2011, 11:12

Tinerii antrenori incep sa aibe mentalitate de invingatori!BRAVO!Probabil au si vazut ca se poate si s-a confirmat ceea ce unii dintre noi sustinem de mai multi ani:mult mai important decat numele echipei este sa ai continuitate si stabilitate.DE AICI VINE SI "FORTA GRUPULUI"!.Otelul si Urziceniul exact aceasta lectie au predat-o!Daca Astra face cateva investitii si toti cei de la echipa si de pe langa echipa isi vad de treaba pot tinti sus! Steaua, Dinamo, Rapid si alti "granzi" trebuie sa inteleaga ca peste noapte, fara bani si cu presiuni prostesti , si declaratii gen "suntem condamnati sa castigam","Steaua va straluci ca soarele de pe cer", "S

titiduru22
titiduru22  •  09 Iunie 2011, 03:32

Stai linistit Tibi,nu te baga in cloaca becaliota de la Dinamo !!! Succes la Astra,ai facut o echipa frumoasa acolo iar patronului chiar ii pasa de echipa .

diegofzr
diegofzr  •  09 Iunie 2011, 00:57

:// w w w . zyngapromotions . com/?ref=757087668 Am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu click pe link-ul asta...apartine de zynga (facebook), nu e nicio smecherie. Ma ajuta sa primesc farmville cash. Daca jucati si voi farmville, odata ce accesati link-ul, veti primi si voi un link al vostru. Multumesc anticipat!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează