FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Semnal de alarmă! Oficialii Stelei s-au sesizat: "Nici jucătorii nu înţeleg ce se întîmplă" :S

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 01 august 2014 18:21

Steaua a terminat la egalitate în deplasarea de la Aktobe, 2-2, şi deşi kazahii au fost una dintre cele mai accesibile echipe cu care steliştii puteau să joace în turul 3 preliminar, roş-albaştrii n-au practicat un joc prea bun.

Acest lucru este confirmat şi de preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, care nu găseşte nici o explicaţie pentru prestaţia formaţiei lui Costel Gâlcă.

"Intrăm foarte greu în joc. Dacă jucătorii nu înţeleg ce se întîmplă, e foarte greu să-şi dea seama cei din afară. Probabil că încă nu este angrenajul sudat cum trebuie, dar nici nu ai timp să stai după asta. Poate meciul cu CS U Craiova o să fie o repetitie pentru returul cu Aktobe.

Nu înţelegem de ce nu ne iese jocul. Antrenamentele sînt bune, dar nu ne iese nimic. Şi jucătorii sînt puşi pe gînduri. Ne lipseşte agresivitatea.

Ne lipsesc Pintilii, Tătăruşanu, dar Arkauskis apără bine, Szukala joacă foarte bine, mai puţin meciul ăsta", a declarat Duckadam la Sport Total FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (67)
capca1
capca1  •  03 August 2014, 11:09
Postat de adrian.1984 pe 02 August 2014, 08:12

Aveti impresia? Sunteti mai multi inchisi in corpul unui user? Sa stii ca te cred. La ce tampenii postezi si cu cat patos le postezi, am impresia ca esti plecat departe......departe!!!!

plec departe, plec pe Marte...

crysttyan
crysttyan  •  02 August 2014, 16:02
Postat de rossonero.bucharest pe 02 August 2014, 02:27

Rossonero - Rougenoir - Rotschwarz - Rosunegru asta va fi denumirea echipei si reflecta exact denumirea culorilor Rossonero va fi denumirea principala Dar deunumirea Rosunegru poate fi tradusa dupa modelul Steaua Rosie Belgrad in toate limbile - ca mascota va fi vulturul capitalei si un tricou in dungi orizontale rossonero Totul trebuie sa fie cat mai simplu de la denumirea care reflecta exact culorile etc

lasa un id de contact prietene

adrian.1984
adrian.1984  •  02 August 2014, 08:12
Postat de rossonero.bucharest pe 01 August 2014, 23:15

Avem impresia ca va fi un mic X2 la steaua-craiova ca e campanie electorala _____ Sportul Studentesc + Viitorul=ROSSONERO BUCHAREST - BUCURESTI ROSUNEGRU Se poate face printr-o fuziune a echipei Viitorul cu Sportul Studentesc acolo unde a jucat Hagi se poate recupera cumva palmaresul macar simbolic, oricum echipa va avea si numele international BUCHAREST precum BUCHARESTER 1912-16 care din ce am vazut in cronicile unui ziar din 1915 a jucat in rosu si negru. Desi au jucat la Inter, atat Chivu si Mutu ar face o echipa buna la Rossonero (Rosunegru) pentru ca incepe cu RO - care inseamna Romania, iar numele Rossonero Rosunegru Rougenoir Rotschwarz numele reflectat de culori

Aveti impresia? Sunteti mai multi inchisi in corpul unui user? Sa stii ca te cred. La ce tampenii postezi si cu cat patos le postezi, am impresia ca esti plecat departe......departe!!!!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează