FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Semne bune pentru Steaua » Keşeru s-a întors în ţară şi aşteaptă un semn să vină la Bucureşti!

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 ianuarie 2014 10:07

Steaua se apropie din ce în ce mai mult de finalizarea celui de-al doilea transfer al iernii.

După ce l-au cumpărat pe tînărul vîrf al Viitorului, Alexandru Tîrnovan (18 ani), "roş-albaştrii" sînt la un pas să perfecteze şi înregimentarea lui Claudiu Keşeru. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf s-a înţeles deja cu jucătorul, oferindu-i un contract de 400.000 de euro pe an, cel mai mare din lot, iar tot ce mai rămîne e ca Bastia să accepte oferta de 1 milion de euro.

Keşeru n-a mai intrat în cantonamentul francezilor, fiind lăsat să negocieze cu gruparea din Ghencea. Semnele pentru Steaua sînt bune, atacantul de 27 de ani aflîndu-se deja în ţară, la Oradea.

Vîrful aşteaptă ca echipele să semnezele actele, după care va ajunge şi el în Bucureşti. Dacă totul va decurge normal, miercuri va efectua vizita medicală, apoi va semna pe 3 sau 4 ani cu Steaua, după care, pe 9 ianuarie, se va prezenta la reunirea roş-albaştrilor.

2 milioane de euro este cota lui Keşeru, conform transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
solomon_i
solomon_i  •  05 Ianuarie 2014, 17:18

Alo mass-media ati reusit sa aflati ca Keseru a jucat si in Liga I-a ba chiar a si marcat ? Fiindca, inca mai vad la stirile de la TV si in unele ziare ca acest jucator nu a debutat in Liga I-a ! Dar probabil pentru voi este mai interesanta stirea falsa.Adevarul nu prezinta interes, ii mai haioasa minciuna,sa va stea in gat.

doze
doze  •  05 Ianuarie 2014, 12:23

1 milion? ma intreb cat din banii astia, din prima de instalare si salariul jucatorului se intorc in buzunarul lui NN

plesan
plesan  •  05 Ianuarie 2014, 11:47

Bravo e chiar bun,speram de acum 1 an jumate ca o sa vina la Steaua ..FCSB

Vezi toate comentariile (3)
Comentează