FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CHINDIA 2-0

SEPSI - CHINDIA 2-0. Ion Crăciunescu și Ilie Dumitrescu îl fac praf pe arbitrul Colțescu: „Băieții ăștia nu urmăresc alte competiții?!”

Sebastian Colțescu e criticat de Ion Crăciunescu și Ilie Dumitrescu +22   FOTO
Sebastian Colțescu e criticat de Ion Crăciunescu și Ilie Dumitrescu

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 20:14 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 10:57

Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus în meciul cu Chindia, scor 2-0. Ion Crăciunescu și Ilie Dumitrescu l-au criticat pe „centralul” Sebastian Colțescu. 

Croatul Josip Ivancic a văzut două cartonașe galbene în minutele 30 și 34. Primul a fost făcut la marginea propriului careu, o atingere ușoară din spate, iar al doilea a venit la mijlocul terenului. Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional, crede că ambele sancțiuni au fost acordate eronat de Colțescu.

SEPSI - CHINDIA 2-0. Ion Crăciunescu și Ilie Dumitrescu îl fac praf pe arbitrul Colțescu: „Băieții ăștia nu urmăresc alte competiții?!”
Faultul pentru care Ivancic, în dreapta, vede al doilea cartonaș galben

Ion Crăciunescu: „N-ai cum să dai galben!”

„N-ai cum să dai galben niciodată la prima fază, N-ai niciun criteriu, nu era o situație promițătoare de atac, ori nu e spațiu mare în față, nu e un atac promițător. Eu nu am văzut nimic, poate a văzut domnul Colțescu mai bine. La al doilea, nu îl calcă pe laba piciorului. Să dai al doilea galben aici, când însăși FIFA atrage atenția să nu existe dubiu în acel moment. Vi se par așa galbenele? Nu mi se par deloc. De ce se întâmplă împotriva Chindiei așa ceva? Etapa trecută cu Hermannstadt a fost la fel”, a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport Special. 

Ilie Dumitrescu: „Arbitrii nu sunt ancorați la ce se întâmplă în Europa?”

„Băieții ăștia nu urmăresc și ei alte competiții? Nu văd și ei Champions League, campionatul Spaniei? Nu văd cum se dau cartonașele galbene acolo? Chiar nu sunt ancorați la ce se întâmplă în Europa? Ei nu văd?! Echipele își joacă soarta, sunt bani investiți, cum să rupi așa echilibrul? Colțescu cred că e primul într-un top al galbenelor, al eliminărilor”, a opinat și Ilie Dumitrescu, pentru sursa citată.

Citește și alte știri despre fotbalul din play-out: 

EXCLUSIV // UPDATE Cine ar putea fi numit antrenor la Dinamo după restanța „câinilor” cu Chindia » Așteaptă negocieri serioase!

EXCLUSIV Medieșenii își văd visul cu ochii: Cristi Pustai revine! Ce funcție va ocupa și cine-l susține

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cornelconasu
cornelconasu  •  13 Iulie 2020, 23:51

Chivulete , altă petardă de arbitru ! Pentru el orice fault e de galben și orice atingere e fault !!! Nu înțeleg de ce a dat penalty-ul ăla pentru Iași ! Jucătorul Iașiului, lovește mingea NEJENAT, contactul se produce când mingea era spre peluză iar jucătorul Iașiului...se împiedică practic de piciorul dinamovistului venit în alunecare ! Mingea nu era în joc , jucătorul nu e bruscat în timpul lovirii balonului ! Eventual se impunea galben, dar atât !Este un penalty jmecheresc gen Chivulete, Colțescu, Bârsan, Călin și alții care ...NU ȘTIU FOTBAL , ei arbitrând doar pe intuiție !

catalin.palcu
catalin.palcu  •  13 Iulie 2020, 22:46

arbitrii romani probabil primesc comisioane pt fiecare cartonas si penalty acordat. altfel nu se explica! avem 1-2 penaltiuri pe meci, 9-10 galbene si un rosu la fiecare meci chiar cand se joaca destul de curat. inainte la un prim fault arbitrul nici nu se deranja, la al 2lea ii spunea celui care faulta sa nu mai faca, iar a 3a oara ii arata galben. la fel si pt al 2lea galben!acum s-a ajuns sa iei rosu ca nu stai pe linia portii!

1177177172317584
Christian Ciuca  •  13 Iulie 2020, 21:29

e o mare nedreptate facuta Chindiei, de vreo 7-8 etape a fost practic furata pe fata de arbitri, furata ca-n codru, e vorba de douazeci de puncte in joc, cine poate remedia nedreptatea asta, cine poate face ceva...?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează