FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 0-1

SEPSI - DINAMO 0-1 // Alexandru David iese la atac și îl pune la respect pe Eugen Neagoe: „A jucat la două capete, credea că îi iese”

Alexandru David
Alexandru David

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 10:41

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a promis că se va război cu oricine atacă numele echipei sale, iar oficialul s-a ținut de cuvânt și i-a răspuns lui Eugen Neagoe, antrenorul lui Sepsi, cel care s-a plâns de arbitraj după înfrângerea de sâmbătă seara cu Dinamo, 0-1. 

„L-am văzut pe Neagoe că a încercat să creeze un alibi. Ce poți să vorbești despre arbitrajul de ieri? Ce să facă arbitrul? Să nu dea penalty la un fault evident? Îi doresc succes lui Sepsi, chiar dacă e o contracandidată la play-off.

Neagoe a fost neinspirat cu declarațiile din această săptămână. Există două lumi în fotbal, iar una dintre ele vine cu vechile metehne, cu discuții despre arbitri. Domnul Neagoe a jucat la două capete. A pus presiune pe arbitri, credea că îi iese. Dacă nu-i ieșit, s-a ascuns după alibi”, a spus Alexandru David, la TV Digi Sport. 

„Am spus înainte de joc unele lucruri, mă așteptam la acest deznodământ, probabil și băieții au simțit acest lucru. Nu avem nicio șansă în acest mod! Sunt sincer: indiferent de evoluția noastră, nu cred că avem nicio șansă să ne calificăm în play-off. Am avut un parcurs bun, iar mulți s-au speriat de poziția noastră din clasament” Eugen Neagoe, după înfrângerea cu Dinamo

Săptămâna aceasta, Alexandru David a acordat un interviu în exclusivitate Gazetei Sporturilor, în care a anunțat că nu va ezita să riposteze în fața constestatarilor lui Dinamo. Citește interviul integral AICI!

Vezi și: SEPSI - DINAMO 0-1 // Eugen Neagoe, declarații VIRULENTE: „Mulți s-au speriat de noi! Să meargă Dinamo în play-off, toată lumea îi vrea acolo!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Februarie 2019, 16:07

BAI ***,normal ca lumea vb de dinamo si asociaza aacest club mereu cu arbitrii,asta ca a fost mereu si va fi intotdeauna ajutata de fluierasi !nu exista in univers echipa mai ajutata de arbitri,decat fc dinamo!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  10 Februarie 2019, 14:28

Nu aveti si voi o fotografie de mai mici dimensiuni sau din alt unghi ? Mi se face rau cind vad acest "barbat" !

229352247886180
Urs Carpatin  •  10 Februarie 2019, 12:41

New Rednic dimanoo,plateste prime din buzunar :) Oare de ce? Mai plateste si "altceva care sa il sustina" ? La cati jucatori a adus nu poti face o echipa sa functioneze "ceas" imediat ! Miroase ceva urat aici ,iar FRF si LIGA ar trebui sa stea cu ochii pe *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează