FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 0-1

SEPSI - DINAMO 0-1 // EXCLUSIV Șefii lui Sepsi lansează acuze dure la adresa dinamoviștilor: „Câinii mor, dar lanțurile rămân!”

Janos Bokor, director sportiv Sepsi. Foto: Raed Krishan
Janos Bokor, director sportiv Sepsi. Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 11 februarie 2019 09:00

Directorul sportiv al lui Sepsi, Janos Bokor, simte că Dinamo este împinsă de la spate pentru a juca în play-off și lansează o serie de acuze dure la adresa „câinilor” și a suporterilor din „Ștefan cel Mare”, după meciul pierdut de echipa lui sâmbătă seară, 0-1. 

- Domnule Bokor, am văzut multă dezamăgire după înfrângerea cu Dinamo...
- La noi, oamenii dacă văd că sunt furați, se scârbesc repede. Dacă văd că echipa lor de suflet e batjocorită, dispar. Am avut peste 4.000 duminică, probabil la următorul meci vor fi cam 3.000. Pentru mine e dureros.

- Domnul Neagoe a acuzat arbitrajul. Simțiți că e împiedicată Sepsi din drumul spre play-off?
- Normal! Toți simțim. Nu pot dovedi. Când l-am ales pe Neagoe antrenor, am ales pe cineva care vine din partea de jos a țării. Fiind vorba despre un club mic, dacă nu aveam un antrenor cu c***e, ne era foarte greu să ne menținem. Știam că e un Pițurcă în miniatură. Are foarte mulți prieteni și primește informații. Iar aceste informații vin de undeva. Eram și eu curios pe cine ne trimite arbitru cu Dinamo. Din 30 de tușieri posibili, au fost doi din București. Știam că Sebastian Colțescu la prima suflare de vânt va da penalty. Pentru noi "X-ul" era bun.

- Dacă reprezentați un alt oraș, unul din sudul țării, se schimba situația?
- Nu cred. E factorul psihologic la mijloc. Depinde mult ce arbitru ai. Pentru că dacă ai unul care se gândește de două ori înainte de a da penalty, e altceva. Dar ăsta nici nu gândește și dă penalty. A venit setat!

- Când v-ați dat seama că lucrurile nu merg în direcția potrivită?
- De când am intrat în vacanță, stau toată ziua pe Digi la emisiuni. Nu există zi să nu se vorbească de Dinamo și de ce nu e în play-off, ce să mai facem? Aveam 11 puncte în plus, dar nimeni nu se gândea la noi. « Băi, săracii ăia ce fac în depresiune? Mai trăiesc? Hai să-i sunăm și pe ei! ». Dinamo e împinsă din toate părțile spre play-off.

- Simțiți că vine și dinspre arbitraj o influență?
- Să ne gândim. Când sunt din București și vreau să mă antrenez, unde mă duc? Pe Ștefan cel Mare. Cu cine mă văd acolo? Vă salut, domnule Mircea! Vă salut, domnule Bălănescu! Ce mai faceți? Cum să mai arbitrez eu corect când mă văd cu ei peste tot prin București. Noi nu participăm la orgii. Dacă murim, o vom face curați!

- Mai aveți șanse la play-off? Domnul Neagoe părea resemnat...
- Sigur că da! Acum mergem la Mediaș, Edi e și el un nume. Va pune presiune. Mai e domnul Mărginean, cooperativa din anii 1400. Ajunge cu gheara unde noi nu ajungem, dar nici nu ne dorim.

- Scandările și bannerele galeriei dinamoviste cum le comentați?
- Eu niciodată nu vorbesc la ședința tehnică înaintea meciului. De data asta i-am rugat, pentru că nu suntem surzi, să nu își mai bată joc de noi cu scandarea «Afară cu ungurii din țară ». Să punem capăt xenofobiei! Și ce s-a întâmplat? Ne sună înainte de meci un domn colonel să lăsăm încă 70 de suporteri ai lui Dinamo să intre în tribune. Pentru că ei nu pot să-i țină, că fac scandal. I-am zis patronului să nu fie de bună credință, dar nu m-a ascultat. I-am rugat pe domnii Huzu și Coza să plece puțin urechea către galeria lui Dinamo. S-a întâmplat o dată, de două ori, a treia oară m-am ridicat de pe bancă... Îmi pare rău că n-am pus acolo un aparat care să înregistreze și să trimit direct către Elveția. E prea de tot! Numai cu Dinamo se întâmplă! Plus că a venit o ramură a lui U Cluj. Îmi pare rău că l-am lăsat pe Ursu împrumut la ei.

- Se închid ochii prea ușor când e vorba despre Dinamo?
- Păi se cunoaște trecutul acestei echipe, câinii mor, dar lanțul rămâne!

- Cum s-ar putea evita problemele în viitor?
- Simplu! Dacă-i arde lui Dinamo o amendă de 50.000, apoi 100.000, iar a treia oară să-i dea afară din Liga 1, atunci nu vor mai aduce cu ei suporteri care să facă astfel de lucruri. 

vezi și:

Dinamo se apropie de play-off! Victoria cu Sepsi menține vii speranțele „câinilor” » Ce trebuie să se întâmple pentru a prinde Top 6

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (152)
stoichkov10
stoichkov10  •  13 Februarie 2019, 20:10
Postat de emil1986 pe 11 Februarie 2019, 09:55

Mimamo daca intra in play-off o va face cu japca. Arbitrajele din ultimele doua partide spun totul despre ce este in stare fosta echipa a securitatii comuniste, mimamo. Totul este orchestrat in asa fel încat aceasta mizerabila echipa sa ajunga in cupele europene la toamna si să se mai faca inca o data de ras, asa cum a facut-o zeci de ani la rand. Urmariti arbitrajele nu numai in meciurile lor, dar si al contracandidatelor si veti vedea ca mimamo va avea si acolo oameni in negru bine instruiti. FRF, LPF, dar si media sportiva fac totul pt. ca aceasta echipa urata de o tara-ntreaga sa ajunga in play-off.

Viorica tu esti? Ai postat de 4ori aceeasi chestie. Ai probleme cu memoria. Daca Dinamo nu ajunge in playoff sa fac ceva pe teoria ta. Sepsi a avut 0 suturi pe poarta.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  11 Februarie 2019, 16:41
Postat de arsenie.bk pe 11 Februarie 2019, 09:20

Cum s-a intors Redmic in Romania, cum s-a reactivat Cooperativa. Minamo a castigat prin blaturi/predarea adversarilor meciurile cu CiSiU si Iasi. Cu Sepsi nu mergea asa, ca aia nu sunt pesedisti, asa ca Redmic a apelat la arbitru sa-i ajute cu cele 3 puncte. Are bani Redmic asta, daca isi permite sa cumpere arbitrii!

Rednic s-a intors de mult la Dinamo, amice. De la jumatatea lui octombrie, etapa a 12a mai exact. Timp in care a remizat cu Dunarea Calarasi, Concordia, Hetmanstadt samd. A si pierdut de 2 ori cu 1-4. Daca era asa bazat, de ce nu s-a apucat de "aranjamente" din etapa 12a, ca acum eram pe loc de playoff, nu? A asteptat pana pe final, cand nici cu victorii pe linie nu ai garantata calificarea?

sandi
sandi  •  11 Februarie 2019, 16:06

deja omu este pe alta planeta, nu stiu cum mai suporta sa stea in tara asta, se vede clar ca este deranjat de Romania si de tot ce reprezinta aceasta tara. e bine ca spune ce gandeste ca acum va sti lumea cu cine are de a face. pacat de romanii de acolo, au inteles acum ce urmaresc conducatorii lor. nu se va mai trece cu vederea atitudinea lor antiromaneasca si restul galeriilor si suporterilor sper sa ii trateze in consecinta, cu un mesaj de unitate si demnitate nationala. Ungaria a fost si va ramane o amenintare pentru unitate si bunastarea Romaniei.

Vezi toate comentariile (152)
Comentează