FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-5

SEPSI - FCSB 1-5 // VIDEO Formația lui Mihai Teja zdrobește cea mai slabă echipă din play-off și amână deznodământul în lupta pentru titlu!

FCSB se impune la Sf. Gheorghe, 5-1 cu Sepsi Foto: Bogdan Bălaș +19   FOTO
FCSB se impune la Sf. Gheorghe, 5-1 cu Sepsi Foto: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat sambata, 11 mai 2019 22:54

FCSB a învins-o categoric pe Sepsi, scor 5-1, și păstrează șanse matematice la titlu. 

  • CFR Cluj are nevoie de un singur punct în ultimele două meciuri, acasă cu CSU Craiova și în deplasare cu FCSB, pentru a-și apăra titlul câștigat anul trecut.

Sepsi a fost ce a fost în tot play-off-ul, o echipă sumediocră, iar victoria FCSB-ului a fost rezolvată încă din primele 600 de secunde ale meciului, dar dacă CFR nu pierde azi cu Craiova, succesul de la Sf. Gheorge a fost degeaba.

Dacă Sepsi n-ar fi intrat în play-off și ar fi avut în play-out linia de clasament pe care o are acum, atunci azi ar fi fost foarte aproape de o revenire în liga secundă, de unde a promovat în 2017. Parcursul din play-off a fost atât de prost încât te întrebi dacă nu cumva chiar ar fi nevoie de introducerea unui barem minim de puncte pentru formațiile care au acces între primele 6.

Și pentru ca Sepsi să fie penibilă până la capăt, la meciul cu FCSB nici nu s-a mai prezentat practic. În sine, partida s-a jucat, dar după 10 minute echipele puteau pleca liniștite acasă. Rezultatul și învingătoarea fuseseră stabilite. Pentru cine pierde nici nu mai era nevoie de un meci, fiindcă Sepsi și-a depus serios candidatura pentru cea mai penibilă echipă dintre toate play-off-urile de până acum. Trăiască finanțarea lui Orban!!!

Ioan Hora și Mihai Roman au marcat de două ori în primele 10 minute și cam gata meciul! Pe teren a fost o singură echipă, FCSB, care și-a creat o ocazie de poartă la aproape fiecare 4-5 minute. Cu un asemenea simulacru de adversar, Coman și-a zis că e rost să profite și să bifeze și la impresia artistică, dar și pe tabelă. Și imediat după pauză a înscris de două ori, al doilea gol fiind o superreușită.

Victorie la scor pentru FCSB, care mai ține aprinse speranțele la titlu măcar pentru încă 24 de ore. De fapt, până în această seară, când, foarte probabil, CFR va lua punctul de care are nevoie pentru a-și apăra trofeul! Clubul lui Becali va mai sta un an pe locul 2 și se va întreba cum e posibil să bagi de fiecare dată cei mai mulți bani și să nu iei nimic?! E ca și cum, într-o cursă, la atletism, alergi de unul singur și ieși mereu pe locul 2.

În schimb, Sepsi ar trebui să-și tragă două palme și să realizeze că milioanele de euro venite de la Budapesta nu trebuie consumate ca pâinea caldă pe care o produce Laszlo Diosegi, ci au menirea să păstreze un standard de decență în imaginea unui club care are o imagine infinit mai bună decât dauna pe care a produs-o prin faptul că a alterat acest play-off!

Vezi AICI clasamentul LIVE din play-off

10 jucători români a avut FCSB în primul "11", singurul străin: brazilianul Junior Morais

8 jucători străini au intrat în echipa de start a lui Sepsi, singurii români fiind Fejer, Ștefan și Yasin Hamed

11 goluria marcat Florinel Coman în actualul campionat pentru FCSB, fiind al doilea golgeter al echipei, după Gnohere (15)

FINAL » Sepsi - FCSB 1-5

  • Au marcat: Mensah 74 / Hora '6, M. Roman '9, Fl. Coman '46 '51, Rusescu '80 (pen.)

Vezi AICI statistici

Vezi VIDEO de la meci

S-a terminat! FCSB se impune cu 5-1.
min: 89:
Mensah șutează puternic de la marginea careului de 16 metri. Bălgrădean respinge în față, dar niciun jucător îmbrăcat în roșu nu e pe fază.
min. 84:
Olimpiu Moruțan oferă o pasă filtrantă către Rusescu. Vârful intrat în repriza secundă nu își calculează corect pașii și e interceptat de Fejer.
min. 79: GOL FCSB, 1-5: 
Florinel Coman e faultat de Fejer. Marcel Bîrsan dictează lovitură de la 11 metri. Raul Rusescu trage în dreapta portarului, e ghicit, dar lovitura e mult prea puternică pentru a fi respinsă.
min. 74: GOL SEPSI, 1-4:
Mensah trimite o rachetă de la 30 de metri, aproape de vinclul porții lui Bălgrădean. 
min. 65:
Viera vede cartonașul galben pentru o lovitură aplicată pe tibie lui Florinel Coman. 
min. 59:
Ocazie importantă de gol pentru gazde. Tandia e blocat în ultima secundă de Bălgrădean în tentativa de a devia un șut de la distanță.
min. 51: GOL FCSB, 0-4:
Florinel Coman șutează spectaculos, cu mult efect, la colțul lung, după o deviere a lui Junior Morais. Marin Barbu, antrenorul oaspeților, foarte activ până în acest momen, și-a aruncat șapca și s-a așezat pe banca tehnică. 
min. 46: GOL FCSB, 0-3:
Florinel Coman reia din voleu o centrare venită din flancul stâng de la Florin Tănase. Oaspeții recuperează mingea imediat după reluarea de la centrul terenului și ratează încă o ocazie mare. 

A început repriza secundă! 

S-a terminat prima repriză!

min. 45: Tandia declanșează un contraatac, pasează în lateral la Karnitski . Centrarea vine în primul apărător. 
min. 40:
Mihai Teja le-a ordonat elevilor săi temporizarea jocului. Sepsi recuperează o minge pe construcția oaspeților. Florin Ștefan șutează puternic, dar puțin peste poartă.
min. 34
: Ibrahima Tandia șutează pe lângă poartă.
min. 31: Florinel Coman e doborât la granița careului de 16 metri de Daisuke Sato. Florin Tănase trage mult peste poartă. 
min. 25: Nouvier șutează slab dintr-o poziție excelentă, fără adversar în față. Bălgrădean reține mingea.
min. 22: Fanii gazdelor cer un cartonaș galben pentru Iulian Cristea. Fundașul celor de la FCSB a avut o intrare prin alunecare, neregulamentară, asupra lui Hamed. 

Moment special înainte de Sepsi - FCSB! Gazdele vor retrage tricoul cu numărul 80, cel purtat de Atilla Hadnagy

min.9: Gol FCSB, 0-2: Mihai Roman, folosit astăzi într-o poziție mai ofensivă, șutează pe lângă Viera, în plasa laterală a porții.
min. 6: GOL FCSB, 0-1!
Ioan Hora șutează puternic din unghi, sub bară, fără speranță pentru portarul advers.
min. 4:
Ioan Hora e faultat dur de Karnitskiy la marginea careului de 16 metri. Fundașul covăsnenilor vede cartonaș galben. Romario Benzar trimite un metru peste poarta apărată de Fejer.

A început partida!

4.500 de faniasistă la meciul dintre Sepsi și FCSB

Echipele de start

Sepsi: Fejer - De Moura, Viera, Jovanovic, Sato - Velev, Karnitski - Nouvier, Tandia, Fl. Ștefan - Hamed
Rezerve: Niczuly - Hadnagy, Mensah, Abud Omar, Rudol, C. Popescu, Sîntean
Antrenor: Marin Barbu

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, I. Cristea, Bălașa, J. Morais - Fl. Tănase, L. Filip - M. Roman, D. Man, Fl. Coman - I. Hora
Rezerve: A. Vlad - Moruțan, Rusescu, Ad. Stoian, Fl. Matei, Teixeira
Antrenor: Mihai Teja

Arbitru: Marcel Bîrsan // Rezerve: Radu Ghinguleac, Marius Nicoară

Vezi AICI programul etapei #9 din play-off

Vezi AICI clasamentul din play-off

 

⚽️ Sepsi OSK vs FCSB ⚽️ ⏰ 11.05.2019 - 21:00 Playoff / Liga1️⃣/ Etapa 9

Posted by Sepsi OSK on Friday, 10 May 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (377)
poison
poison  •  12 Mai 2019, 08:23

CFR Cluj campioana! STEAUA BUCUREȘTI promovata! Ce an bun!

planetfun
planetfun  •  12 Mai 2019, 03:09

O gluma de campionat, o gluma de playoff, echipa de gluma. Noi suntem cei mai seriosi.

zecs93
zecs93  •  12 Mai 2019, 02:30
Postat de juliusmad pe 11 Mai 2019, 22:04

Sigur asa va fi. Nu sunt eu la avatar, e un poster de film :))

semeni cu daniel oprita la avatar :))))

Vezi toate comentariile (377)
Comentează