FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - GAZ METAN

VIDEO Gaz Metan iese din insolvență! Edi Iordănescu: „Avem ZERO datorii, e un moment extraordinar pentru club”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 17:46

Gaz Metan o întâlnește pe Sepsi, în deplasare, în cadrul etapei a 16-a din Liga 1, iar antrenorul Edward Iordănescu (41 de ani) a făcut un anunț important în ceea ce privește situația clubului.  

  • Sepsi - Gaz Metan se joacă duminică, 10 noiembrie, de la ora 16:00 și va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport, dar și liveTEXT pe GSP.ro.  

„Am fost informat chiar ieri de către partea administrativă că, în proporţie de peste 95%, până la sfârşitul anului, clubul Gaz Metan Mediaş să iasă total din reorganizare, din insolvenţă, să fie un club curat. În momentul de faţă Gaz Metan are zero datorii, în ciuda faptului că nu fotbalul făcuse datoriile respective. Este un moment extraordinar pentru club, ne bucurăm cu toţii, eu am resimţit cel mai tare toată restructurarea şi toate restricţiile care au venit odată cu insolvenţa”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Gaz Metan este, înainte etapei a 16-a, pe ultimul loc de play-off, cu 23 de puncte, la 7 puncte distanță de primul loc ocupat de către CFR Cluj și la doar un punct diferență de FCSB, ocupanta locului 5. 

VEZI ȘI:

FCSB // Gigi Becali, fermecat de Ionuț Panțîru: „Nu există un fundaș stânga ca el în Europa, nici Jordi Alba! Poate doar Marcelo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
rockyus
rockyus  •  08 Noiembrie 2019, 21:40

Da' banii la baieti cand ii dati? Informeaza-te Edy!

hermannstadler
hermannstadler  •  08 Noiembrie 2019, 19:02

Gazul putea ieși lejer din insolvență cu banii luați pe Olaru și Cristea, dar s-a prepus Mărginean, sa nu-și piardă postul. Sper ca zboară urgent

Vezi toate comentariile (2)
Comentează