FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - POLI IAȘI

SEPSI - POLI IAȘI 1-0 // VIDEO + FOTO » Sepsi, victorie în minutul 84 » Echipa lui Grozavu speră la play-off

Articol de - Publicat duminica, 09 februarie 2020 14:30

Sepsi a câștigat pe teren propriu, în fața a 2.700 de fani, scor 1-0 cu Poli Iași. Elevii lui Leo Grozavu sunt la 5 puncte de play-off.

Programul etapei #24 din Liga 1

Clasamentul actualizat din Liga 1

Sepsi - Poli Iași 1-0

E soare la Sfântu Gheorghe, iar fanii lui Sepsi și-au luat copiii de mână și au venit încolonați spre stadion. Andrei Cristea (6) era să le strice sărbătoarea repede. Norocul a purtat numele lui Niczuly, care a respins mingea expediată de ieșean. Ștefănescu a avut toată poarta-n față (7), dar a venit rapid și timpul portarului Politehnicii să se remarce.

+6 FOTO

Crește pulsul

Sepsi a desfăcut bucată cu bucată apărarea adormită a Iașiului. A încercat pe toate căile să pătrundă în careu și să spargă zidul defensiv imaginat de Rednic. Pericolul principal e slovacul Pavol Safranko! A fost cel mai bun și în meciul trecut, a încercat și acum să marcheze.

Atacantul de 25 de ani are golul în gheată, șut din întoarcere din 16 metri, Târnovanu e la post (29). Covăsnenii nu renunță, Leo Grozavu are pulsul crescut. Cu căciula trasă pe ochi, nu-i vine să creadă ce ratare monumentală a avut Gal-Andrezly (39), "cap" din cădere, de la 6 metri.

11 ocazii de golau avut cei de la Sepsi, în timp ce ieșenii și-au creat doar 3 oportunități

Startul reprizei secunde le aparține din nou moldovenilor. De data asta Breeveld trage din 3 metri în portar!

Specialitatea casei

Scăpând cu fața curată, gazdele ambalează iar motoarele. Golul pică la o fază ciudată. Ștefănescu îi pasează lui Lorand Fulop, șut slab, Târnovanu respinge ca un începător în fața porții, de unde Safranko produce explozia de bucurie pe "Municipal": 1-0!

Stilul Leo Grozavu lovește din nou. Specialitatea casei. Așa a bătut-o și pe Dinamo, cu goluri în minutele 76 și 79, așa a fost și cu Chindia, reușite în 77 și 86. I-a mers și-acum, Safranko e erou la Sf. Gheorghe.

"Dumnezeu ne-a răsplătit cu această victorie pentru că am meritat! Cel mai mare câștig al nostru e că ne dominăm adversarii, că suntem agresivi și facem un presing avansat. Suntem pe drumul cel bun, dar nu trebuie să ridicăm piciorul de pe accelerație"
Leo Grozavu, antrenor Sepsi

"După cum am început jocul, puteam câștiga. Trebuie ca jucătorii să fie mai responsabili în unele momente. Trebuie să știe când să riște și când să nu. Când vezi că nu mai poți să marchezi, e bine să nu te expui, așa cum am făcut-o noi în ultimele minute"
Mircea Rednic, antrenor Poli Iași

"Vă daţi seama că dacă tot pierdem, avem şi moralul scăzut. De asta trebuie să fim puternici, uniţi şi de meciul viitor să încercăm să strângem rândurile şi să aducem puncte pentru că avem foarte mare nevoie"
Ovidiu Horşia, mijlocaș Poli Iași

"Cine a dat primul gol a câştigat... Mister încearcă prin antrenamente să ne simţim în teren. Nu am fost dominaţi în totalitate, însă am avut ocazii să marcăm. Cu Viitorul la fel a fost și am luat nişte goluri dubioase" 
Răzvan Grădinaru, mijlocaș Poli Iași

Sepsi - Poli Iași, echipele de start:

Sepsi: Niczuly - Csiszer, Bouhenna, Tincu, Fl. Ștefan - I.Fulop, Vașvari, Achahbar - Andrezly, Safranko, Ștefănescu 
Rezerve: Fejer, Celea, Velev, Deaconou, Karanovic, L. Fulop, Carnat 
Antrenor: Leo Grozavu 

Poli Iași: Târnovanu - Grădinaru, Frăsinescu, Klimavicius, An. Radu - De Iriondo, Breeveld - Horșia, Omoh, Chacana - An. Cristea 
Rezerve: Axinte, Onea, Mihalache, Șerban, Luckassen, Zaharia, Longer 
Antrenor: Mircea Rednic

Stadion: „Municipal” (Sf. Gheorghe)
Arbitru: Ionuț Coza (Ilfov) / Asistenți: Vladimir Urzică (Neamț) și Bogdan Gheorghe (București)

vezi și:

Încă o plecare de la FCSB » Gigi Becali a renunțat la unul dintre pariurile sale

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
miki123
miki123  •  09 Februarie 2020, 20:12
Postat de Tihamér Takó pe 09 Februarie 2020, 18:45

De ce nu esti educat si inteligent???

Asta este pentru Tihamér Takó, bunul nostru "român" secui din România, jud Covasna. Este o parte dintr-un articol care se poate citii oricând şi de către oricine pe Google: "În 1940, în numai câteva luni am pierdut o treime din ţară, dupa cedarea Bucovinei şi a Basarabiei de Nord către URSS (17 iunie), la 30 august pierdeam Ardealul prin odiosul Dictat de la Viena, ca numai după circa o săptămână, pe 7 septembrie, să cedăm şi Cadrilaterul bulgarilor. Însă toate aceste lucruri ar fi trecut şi ar fi fost uitate de români, dacă nu s-ar fi petrecut teroarea: crimele făptuite de armata horthysta, sprijinită de o bună parte a etnicilor maghiari localnici.  În doar 11 zile, ungurii au ucis aproximativ 1.000 de români. Masacrele au început în 7 septembrie, când în localitatea bihoreană Mihai Bravu horthystii au ucis 22 de români şi au continuat până pe 18 septembrie, când 58 de români au fost decapitaţi în centrul orasului Gheorgheni, judeţul Harghita.  Însă cel mai afectat de teroarea horthysta a fost judeţul Sălaj, unde au fost masacraţi 477 de romani. Cele mai lovite de soartă au fost localităţile Ip, cu 157 de martiri, şi Trăznea, cu 87. Singura vina a acestor oameni a fost că s-au născut romani." Fotbalistic vorbind,dle.Tihamér Takó, Sepsi a meritat victoria cu Poli Iaşi!

miki123
miki123  •  09 Februarie 2020, 19:26
Postat de Tihamér Takó pe 09 Februarie 2020, 18:45

De ce nu esti educat si inteligent???

Noi Românii, nu vrem să fim "educați" şi "inteligenți" aşa cum au fost hoardele hortiste in Septembrie 1940 la Ip si Trăznea fața de majoritarii Români!!!

1578362032478810
Tihamér Takó  •  09 Februarie 2020, 18:45
Postat de miki123 pe 09 Februarie 2020, 17:10

***

De ce nu esti educat si inteligent???

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close