FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Teste din 8 în 8 minute. Sepsi se ”reunește” vineri la o clinică privată, iar după testare intră în cantonament

Sepsi testează joi toți jucătorii pentru Coronavirus, iar de vineri intră în cantonament, la noua bază de pregătire din oraș / FOTO: sepsiosk.ro
Sepsi testează joi toți jucătorii pentru Coronavirus, iar de vineri intră în cantonament, la noua bază de pregătire din oraș / FOTO: sepsiosk.ro

Articol de - Publicat miercuri, 13 mai 2020 14:20

Sepsi se reunește, vineri de la 13:00, la o clinică privată din Miercurea Ciuc. Fotbaliștii vor fi testați, iar apoi vor intra în cantonament, unde vor fi complet izolați.

Cluburile din Liga 1 își calculează atent pașii până la revenirea pe terenul de fotbal. Sepsi Sfântu Gheorghe a strigat adunarea pentru vineri, când toți jucătorii și cei din stafful lui Leo Grozavu vor fi testați pentru coronavirus. Practic, se vor lua probe de la toți cei care vor intra în cantonamentul echipei. Adică 45 de oameni: jucători, staff tehnic, medic, preparator fizic, șofer de autocar. 

Teste la 8 minute

Echipa covăsneană se reunește vineri, de la ora 13:00, la o clinică privată din Miercurea Ciuc, unde fotbaliștii vor fi testați din 8 în 8 minute. Imediat după testare, jucătorii vor intra direct în cantonament pentru a nu mai intra în contact cu absolut nimeni. Echipa va sta la Hotel Castel din Sfântu Gheorghe, la 2 kilometri de baza de pregătire, cea nouă, de lângă noul stadion.

Atenția, pe normele de siguranță

Cornel Șfaițer, managerul general a lui Sepsi, anunță că s-au luat toate măsurile pentru ca jucătorii să fie în siguranță, să nu existe emoții în privința stării de sănătate: "Luăm toate măsurile ca toată lumea să fie protejată. Tot ce ține de igienă, dezinfecție. Avem tot ce ne trebuie. Nu vrem să existe probleme nici în perioada de pregătire, nici în cea de după, a meciurilor". Oficialul covăsnenilor speră ca toate cluburile să fie foarte atente la normele de protecție, nu doar o perioadă scurtă de timp, ci până la finalul sezonului: "E important să nu abandonăm ideea de atenție asupra normelor de protecție după pregătire doar pentru că a trecut o lună și nu s-a întâmplat nimic. Să fim foarte atenți! Doar așa putem duce totul la bun sfârșit".

”Vrem să facem un test normal, nu vrem să facem un test rapid. Nu trebuie să ne jucăm cu sănătatea jucătorilor. Am primit ofertă pentru testul normal, 210 lei, și de la altcineva 300 de lei. Cred că îl vom face pe cel de 210”
Laszlo Dioszegi, patron Sepsi OSK pentru DigiSport

"Pentru început, jucătorii se vor antrena în grupuri de 3, așa cum sunt regulile, iar dacă se va schimba ceva, vom muta și noi din mers și vom trece la antrenamente cu grupuri mai mari" 
Cornel Șfaițer

"Din fericire, avem toți jucătorii în țară, toată lumea va putea fi la reunirea echipei. Cred că suntem printre puținele echipe care se pot bucura de așa ceva. Echipa va fi dusă cu autocarul la antrenamente, va fi adusă, nimeni nu va intra în contact cu altcineva" 
Cornel Șfaițer, manager Sepsi OSK

300 de leieste prețul aproximativ al unui test de coronavirus

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește mai multe știri despre Sepsi:

Tricoul lui Vașvari, scos de Sepsi la licitație pentru Crucea Roșie

UEFA, lovitură pentru Dinamo! Decizia care-i lasă pe „câini” în afara Europei » Cine mai are de suferit + cine câștigă

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează