FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL 0-0

SEPSI - VIITORUL // VIDEO + FOTO Viitorul la un pas să rateze play-off-ul! 7 meciuri fără gol marcat pentru trupa lui Hagi » Clasamentul LIVE din Liga 1

FOTO: Bogdan Bălaș +25   FOTO
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat vineri, 22 februarie 2019 21:56

Sepsi OSK și Viitorul au remizat în prologul etapei cu numărul 25 din Liga 1, scor 0-0.

Un meci crâncen, cu multe intrări dure şi chiar violente, s-a terminat 0-0 şi fiindcă Tandia a ratat un penalty, iar suspansul pentru accesul în play-off continuă

Frigul de afară şi mai ales miza play-off-ului au transformat Sepsi - Viitorul într-o adevărată coridă, nu într-un meci de fotbal. Intrări tari şi foarte tari, faulturi multe şi foarte multe, agresivitate din plin, fotbal puţin. În prima repriză nici măcar o ocazie! 0-0!

bmb 9074 +26 FOTO

După pauză, s-a jucat chiar şi mai agresiv. Ceea ce s-a întâmplat însă cu intrarea criminală a lui Viera asupra lui Ianis Hagi are de a face cu K1 sau artele marţiale, în nici un caz cu un joc de fotbal. Iar dacă Bârsan n-a luat luat nici o sancţiune disciplinară, deşi s-ar fi impus două cartonaşe roşii, mai ales că genunchiul lui Hagi arăta precum un file de carne de pui, bătut cu bătătorul de şniţele, înseamnă că promovarea lui pe lista FIFA e cea mai mare gafă făcută de actuala CCA!

Sepsi putea închide ecuaţia play-off-ului în minutul 62. A beneficiat de un penalty, dar Tandia, care jucase excelent până atunci, a tras alături. A rămas 0-0, rezultat care păstrează suspansul total şi pentru ultim etapă. Sepsi joacă în deplasare cu CFR, iar Viitorul primeşte vizita Botoşaniului.

Sepsi urcă provizoriu pe locul 4, cu 37 de puncte. Viitorul rămâne în afara locurilor de play-off, pe 7, având și un meci în plus față de Astra, Botoșani și Poli Iași.

Sepsi joacă în ultima etapă pe teren propriu, contra campioanei CFR Cluj, în timp ce Viitorul primește vizita lui FC Botoșani.

Clasament Liga 1

clasament liga 1

AICI partida TEXT 

Vezi VIDEO de la meci

Echipele de start

Sepsi: Fejer - De Moura, Viera, Jovanovic, Abud Omar - Ad. Rus, Karnitski - Mensah, Velev, Fl. Ștefan - Tandia
Rezerve: Niczuly - Vașvari, Sato, Rudol, Hamed, Hadnagy, C. Popescu
Antrenor: Eugen Neagoe

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Țîru, V. Ghiță, De Nooijer - Artean, T. Băluță, P. Iacob - Vînă, I. Hagi, Houri
Rezerve: Tordai - Casap, Rivaldinho, Achim, V. Ciobanu, Boboc, Calcan
Antrenor: Gică Hagi

Stadion: Municipal, Sf. Gheorghe
Arbitru: Marcel Bîrsan // Asistenți: Mircea Grigoriu, Mihai Marica

UPDATE 19:00

Ninsoarea de la Sf. Gheorghe pune în pericol desfășurarea în condiții optime a partidei. Oficialii gazdelor fac tot posibilul să îndepărteze zăpada de pe suprafața de joc. 

zapada sepsi +26 FOTO

Echipele de start

Sepsi: Fejer - De Moura, Viera, Jovanovic, Abud Omar - Ad. Rus, Karnitski - Mensah, Velev, Fl. Ștefan - Tandia
Rezerve: Niczuly - Vașvari, Sato, Rudol, Hamed, Hadnagy, C. Popescu
Antrenor: Eugen Neagoe

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Țîru, V. Ghiță, De Nooijer - Artean, T. Băluță, P. Iacob - Vînă, I. Hagi, Houri
Rezerve: Tordai - Casap, Rivaldinho, Achim, V. Ciobanu, Boboc, Calcan
Antrenor: Gică Hagi

Stadion: Municipal, Sf. Gheorghe
Arbitru: Marcel Bîrsan // Asistenți: Mircea Grigoriu, Mihai Marica

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  23 Februarie 2019, 11:55

Daca Viitorul rateaza playoff-ul, o mare vina o are si presa - inclusiv dvs! - care ati ridicat in slavi permanent aceasta echipa, neintelegand nici conducerea Viitorului si nici Presa ca "incubatorul Ovidiu" produce jucatori care au foarte multe cunostinte despre tehnica jocului dar sunt lipsiti de vitalitate. A fost preamarita - si ajutata en-gros - atunci cand a castigat campionatul, "uitandu-se" ca echipa lui Hagi a facut jocuri de culise vizibile la Tv, atat la Giurgiu cat si la Ovidiu (cu CFR Cluj). Viitorul a fost ridicata pe un piedestal fals iar Hagi a fost preamarit, fiind considerat omul care a pus bazele echipei nationale din 2020. Da, la Ovidiu "Masina Viitorul" produce pe banda rulanta. Intrebarea este cu ce randament? De ce nimei nu a sesizat faptul ca "Incubatorul Ovidiu" produce niste vlastare plapande fizic, incapabile sa faca acea necesara trecere de la jocul boem, de salon, la confruntarea reala pe stadioanele de la noi din tara si din strainatate? De ce nimeni nu a facut o analiza de ceea ce se intampla cu jucatorii veniti de la Viitorul la FCSB? Toti ati dat vina pe "mediul ostil" cauzat de criticile finantatorului dar nimeni nu a inteles ca ceea ce se intampla la FCSB cu jucatorii veniti de la Viitorul se intampla si cu jucatorii exportati de aceeasi Viitorul in strainatate! Am o simpla intrebare: la Viitorul exista echipamente de forta care sa contribuie la cresterea calitatilor fizice ale jucatorilor,

adriann_
adriann_  •  22 Februarie 2019, 23:44
Postat de Ghe Tranda pe 22 Februarie 2019, 21:22

Dacă la Federație, comisiile de disciplină și ce mai au ei pe acolo, nu-l suspendă pe Vieira pe maximum de pedeapsă, 24 de etape sau mai mult, iar pe arbitrul Bârsan nu-l scot definitiv din arbitraj, nu are rost să ne mai uităm la această porcărie... Cine nu a văzut faza cu atacul lui Vieira la Ianis Hagi, pot să se uite în continuare, că oricum e un *** de fotbal...

Deja e simptomatic faptul ca vin in Romania tot felul de jucatori din tari extrem de sarace si se comporta ca si cum *** Au mai fost sezonul asta cateva atacuri absolut bestiale comise de jucatori africani si nu s-a luat nici o masura serioasa. Oamenii astia trebuie sa inteleaga ca speranta lor la o viata mai buna (absolut legitima) nu le da dreptul sa casapeasca adversarii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hells_angels_buc
hells_angels_buc  •  22 Februarie 2019, 23:01

Sepsi nu prinde play off :(((((((((((((((((( .......sau cine stie CFR sa sacrifice 1 punct sau 3 ....sa primeasca 6 in play off ...........O *** DE CAMPIONAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează