FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL

SEPSI - VIITORUL // Hagi nu folosește 8 titulari » Probleme pentru gazde: n-au marcat în ultimele 4 meciuri pe teren propriu

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 11:32

Sepsi și Viitorul se întâlnesc în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1, de la ora 20:30. Partida va fi în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Formația din Sfântu Gheorghe vine după eșecul cu Craiova, scor 0-1. Sepsi n-a marcat în ultimele 4 partide jucate pe teren propriu. În plus, Eugen Neagoe nu va putea miza pe Simonovksi și Sato, accidentați, și Mensah, suspendat.

Sepsi - Viitorul, liveTEXT + statistici AICI

De partea cealaltă, Viitorul vine tot după un eșec, 0-1 cu CFR Cluj. Gică Hagi va menaja nu mai puțin de 8 jucători de bază în jocul de azi: Houri, Băluță, Vână, Calcan, Ianis Hagi, Drăguș, Țâru și De Nooijer. De menționat că Viitorul n-a marcat în cele două deplasări de la Sfântu Gheorghe jucate până acum.

„Meciul de luni va fi cu totul diferit față de ultimul din campionat, disputat pe un teren greu, când ambele echipe se luptau pentru play-off. Sunt alte condiții, un teren mai bun, nu este atâta presiune și cred că va fi un joc deschis.

Noi ne gândim la locul 3 și mergem să câștigăm. Dacă nu era înfrângerea cu CFR Cluj, care nu mă așteptam să vină, puteam spera la locul 2 sau chiar mai mult. Așa, obiectivul este locul 3 și finala Cupei”, a declarat Hagi.

Viitorul ocupă locul 4, cu 22 de puncte, în timp ce Sepsi e ultima în play-off, cu 19 puncte.

Echipele probabile:

Sepsi: Niczuly - Moura, Viera, Jovanovici, Omar - Rus, Velev - Nouvier, Flores, Fl. Ștefan - Tandia
Antrenor: Eugen Neagoe

Viitorul: Cojocaru - Boboc, Mladen, Ghiță, Kuipers - V. Achim, P. Iacob, Artean - Mățan, Rivaldinho, Eric
Antrenor: Gică Hagi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 
 

clasament play-off

clasament

Citește și:

7 scurte » De ce a pierdut Craiova? Ce vor arbitrii? Sunt cărțile făcute pentru CFR?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
103179470776675
Sabin Ellak  •  01 Aprilie 2019, 16:28

Dupa sistemul vechi,SEPSI cu cele 19 puncte ar fi pe loc de retrogradare,detinand antepenultimul loc.Neagoe este sustinut de conducere in conditiile in care dincolo de play off,au pierdut foarte multe puncte pe teren propriu.In acest an,SEPSI nu a facut mai nimic.CFR,schimba antrenorul dupa 5 meciuri castigate,noi mentinem antrenorul in ciuda situatiei dezastruoase a echipei.De un an nu avem atacanti,dar aducem jucatori pe banda rulanta pentru mijloc si defensiva.Nu avem un portar serios,si uitam sa cautam un portar pe nivelul asteptarilor.Daca asa vom continua,vor dispare spectatorii din tribune, probabil si echipa.

103179470776675
Sabin Ellak  •  01 Aprilie 2019, 13:16

Neagoe,nici in lipsa lui Simonovski nu-l baga pe Hadnagy ! Nu avem marcatori de goluri,jucam numai defensiv,si Neagoe renunta la atacantul care ne-a scos din matineu.Din pacate cu aprobarea conducerii,pana cand dispar spectatorii din tribune.Neagoe face ce vrea,fiiindca ne a tinut in play off,dar fara jucatori nici el nu ar fi fost in stare de nimic.Domnii Bokor,Csinta & Co cred ca sint depasiti de vointa lui Neagoe cu aprobarea lui Dioszegi !

magic4ever
magic4ever  •  01 Aprilie 2019, 13:05

Viitorul joaca cu rezerve la Sepsi pentru ca oricum pierdeau si cu titularii cum au facut in campionatul normal la Viitorul acasa...asa macar se odihnesc pentru meciul din cupa cu Craiova care are o aparare catastrofala...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează