FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL 1-1

SEPSI - VIITORUL 1-1. Concluziile lui Leo Grozavu după un nou insucces în Liga 1: „Noii jucători n-au înțeles ce ne dorim de la ei”

Leo Grozavu. foto: Bogdan Bălaș +38   FOTO
Leo Grozavu. foto: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 21:16 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 21:11

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, a trasat câteva idei la cald după egalul înregistrat pe teren propriu cu Viitorul, scor 1-1. Covăsnenii au rămas fără victorie în noul campionat. 

„Am făcut o partidă modestă timp de 75 de minute, apoi ne-am trezit, am egalat și poate că puteam să câștigăm, chiar dacă ar fi fost nemeritat. Am avut credință că putem să egalăm, iar până la urmă ne-a ieșit. 

Avem foarte mulți jucători noi, care nu au ritmul necesar și nici n-au înțeles încă ceea ce ne dorim de la ei. E greu, mai ales că nu au o pregătire sănătoasă. Ar trebui să avem altă față după cea de-a doua întrerupere a campionatului”, a declarat Grozavu după meci, la microfonul Look Sport.

SEPSI - VIITORUL 1-1

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Sepsi - Viitorul 1-1: 

+34 FOTO
  • foto: Bogdan Bălaș

Clasament Liga 1: 

SEPSI - VIITORUL 1-1. FOTO+VIDEO În derivă! Viitorul s-a încurcat și cu Sepsi și e la cel mai slab debut de sezon din istorie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează