FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA 0-2

EXCLUSIV Șerban Huidu, euforic după primul triumf al lui FCU Craiova împotriva rivalei: „E victoria adevăratei Universitatea! În curând, politica nu va mai conta”

Șerban Huidu / Sursă foto: Instagram +6   FOTO
Șerban Huidu / Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 15:02 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 16:43

Șerban Huidu (46 de ani), printre cei mai cunoscuți realizatori TV din anii 2000, un mare susținător al lui FCU Craiova, a sărbătorit intens victoria echipei lui Adrian Mititelu contra rivalei din oraș, scor 2-0

Huidu, unul dintre fondatorii emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, a explicat într-un scurt dialog cu GSP.ro ce semnificații are pentru el primul succes reușit de FCU 1948 în fața echipei cu care-și dispută supremația în Bănie. „Este victoria adevăratei Universitatea”, jubilează Huidu. 

Atât de tare i-a durut! Ce au „omis” cei de la CS Universitatea după înfrângerea din derby-ul local
CSU Craiova - FCU Craiova 0-2
Atât de tare i-a durut! Ce au „omis” cei de la CS Universitatea după înfrângerea din derby-ul local

Șerban Huidu: „E o zi istorică! În curând, politica nu va mai conta”

E o zi istorică! Este victoria adevăratei Universitatea într-un Derby ce nu trebuia sa fie Derby. Felicitări «leilor»!

La precedenta întâlnire am fost pe stadion și este un caz unic în lume ca suporterii ambelor echipe sa cânte același imn. În curând, politica nu va mai conta și vom fi cea mai mare și iubită echipă din România”, a spus Șerban Huidu, pentru GSP.ro. 

Cea mai frumoasă amintire cu Craiova? Când abia îmi dădeam seama despre ce e vorba în fotbal, meciul cu Benfica (n.a. - în 1983). M-a adus tata de la București cu mașina și și-a acoperit numerele de înmatriculare, că erau de București. Aveam o Lada. Am fost în tribune, cred că eram cel mai mic și cel mai înfocat suporter.

- Șerban Huidu, în iulie 2021, pentru GSP.ro

Șerban Huidu, mare fan al Științei

Huidu și-a manifestat mereu dragostea pentru Craiova, iar în 2011, în momentul în care Universitatea a fost dezafiliată, a postat un mesaj de impact pe blogul său, conform Libertatea.

Prima echipă de fotbal românească, începutul Generației de Aur, Universitatea Craiova, e acum istorie. Încă am acasă tricoul alb-albastru cu cele 4 steluțe, câte una pentru fiecare titlu, și de câte ori îl văd mi se umezesc ochii!

Fiorul acesta nu îl poate simți decât un suporter adevărat și îi mulțumesc Științei pentru lacrimile de bucurie și de tristețe pe care mi le-a pricinuit. Mulțumesc Lung, Negrilă, Tilihoi, Ungureanu, Ștefănescu, Cârțu, Balaci, Cămătaru, Popescu pentru că m-am simțit mândru că-s oltean! 

Un gând bun fanilor Universității, care nu m-au uitat când mi-a fost cel mai greu! Băieți, plâng împreună cu voi” - Șerban Huidu, după dezafilierea din 2011

- Șerban Huidu, după dezafilierea din 2011

VIDEO Concluziile lui Nicolo Napoli: „Fără luptă nu se câștigă un meci!”

Citește și alte știri despre derby-ul Craiovei:

VIDEO Adrian Mititelu Jr, dezlănțuit după victoria din derby-ul Craiovei » Ce semn le-a făcut rivalilor după ce a intrat pe teren

VIDEO Adrian Mititelu nu îi oferă credit lui Napoli: „Să nu credeți că face ce vrea la echipa asta!”

Direct în topul Superligii! Câți suporteri au venit la derby-ul Craiovei + ironia lui Mihai Stoica

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  05 Decembrie 2022, 23:25
Postat de george.br pe 04 Decembrie 2022, 22:11

Noapte buna, mogosene! Ia si un colebil inainte de culcare!

Nu e de mirare ca stii bine pastilele… varsta isi spune cuvântul… nea… vorbesti in somn, bre….ia de te culca… ia cu un pahar cu Spa: fcu=fake. Stema fcu= fake. Patron si cei 221 suporteri fcu=fake

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  05 Decembrie 2022, 23:22
Postat de george.br pe 05 Decembrie 2022, 10:21

Mai ia un Colebil!

Nu am de ce… roagă-te cu “give me 5”… poate ne spui de ce fake ul mititelul foloseste o stema fake… iti double eu: pentru. Ca e o echipa fake!!!

tzintaru
tzintaru  •  05 Decembrie 2022, 13:10
Postat de TIborSzoltan pe 05 Decembrie 2022, 05:25

Meci urat. O echipa surogat a stat in aparare. Clona mititeliana a facut antijoc. Mititelu a fost Arestat pentru furt din banul public. Jucatorii arestati pentru furt din banii copiilor. Suporteri arestati pentru furt. Fcu fura sau jncearca sa fure. Vrea sa dure nume, istorie, tot. Nu are suporteri. E echipa nimănui . A câștigat un meci, dr tot va merge in b. Stiinta din pacate nu are mijloc. Radoi chiar daca ar fi antrenor bun ( ceea ce nu dovedeste) nu are cu cine. Nu-i nimic. Strangem din dinti si o luam de la capat

Ai uitat sa zici de Gradinescu!Mulțumim pentru artificii,au venit la fix !

Vezi toate comentariile (48)
Comentează