FOTBAL  »  LIGA 1  »  ANGLIA

"seva" inapoi

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2007 00:00

Abramovici e gata sa-i dea drumul ucraineanului la Milan dupa ce s-a impacat cu Mourinho

Saptamina aceasta, sustin ziarele engleze, se va decide viitorul lui Andrei sevcenko. Patronul lui Chelsea, Roman Abramovici, are de gind sa-l invite pe internationalul ucrainean la o discutie tete a tete si, daca jucatorul isi doreste sa se intoarca la Milan, atunci ii va da unda verde.

Sezonul trecut, "seva" a fost marul discordiei intre Abramovici, prietenul si sustinatorul sau neconditionat, si managerul Jose Mourinho, care nu l-a vrut la echipa. Diferendul s-a stins insa saptamina trecuta, dupa ce miliardarul rus si tehnicianul portughez au ingropat securea razboiului, una dintre conditii fiind, se pare, vinzarea atacantului.

Abramovici ar fi consimtit si acum asteapta decizia lui sevcenko. Poarta spre Milano i-a fost deja deschisa de Silvio Berlusconi, care a spus in repetate rinduri ca si-l doreste inapoi. Potrivit cotidianului Daily Express, operatiunea l-ar costa pe patronul campioanei Europei circa 22,5 milioane de euro, jumatate din suma pe care a luat-o vara trecuta, la vinzare.

sevcenko a jucat doar prima repriza in amicalul de ieri cu mexicanii de la FC America


9,23 milioane de euro este salariul anual net al lui sevcenko la Chelsea. Milan nu i-ar da mai mult de 6 milioane

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează