FOTBAL  »  Superliga  »  SEVILLA - CFR CLUJ

EXCLUSIV Sevilla a pus ochii pe Andrei Burcă! Fundașul lui CFR Cluj a atras atenția prin evoluțiile sale

Andrei Burcă, numărul 3 // FOTO: Raed Krishan +7   FOTO
Andrei Burcă, numărul 3 // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 27 februarie 2020 23:04

Andrei Burcă (26 de ani) a fost titular în Sevilla - CFR Cluj, din returul 16-imilor Europa League, dar a fost schimbat în minutul 28, din cauza unei accidentări.

Fundașul Andrei Burcă ar putea ajunge în viitor la formația iberică. Prestațiile proaspătului internațional au atras deja atenția mai multor cluburi din străinătate. Ultimii care au întrebat de stoperul celor de la CFR au fost chiar spaniolii de la FC Sevilla, adversara de azi a ardelenilor.

Andrei Burcă, doi ani și jumătate contract cu CFR Cluj

Burcă a avut evoluții impresionante în tricoul ardelenilor și mai are contract încă doi ani și jumătate cu CFR. Cota lui de piață a ajuns la două milioane de euro, dublându-se de când a ajuns la gruparea din Gruia, în iulie 2019. Fundașul este titular de drept în echipa lui Dan Petrescu, bifând 29 de meciuri în toate competițiile. 

Vezi AICI detalii despre Sevilla - CFR Cluj

Europa League: rezultate, marcatori, echipele calificate în optimi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  28 Februarie 2020, 11:32
Postat de dora pe 28 Februarie 2020, 11:03

Corect. Burcă și Miron fundași centrali cu Islanda. Manea fundaș dreapta. Pe partea stângă stăm mai prost, ptr că Bancu nu e fundaș de meserie iar varianta Țoșca nu este prea sigură. Ce se mai aude cu naturalizarea lui Camora ?

Pantîru nu e ok ? Latovlevici ?

dora
dora  •  28 Februarie 2020, 11:03

Corect. Burcă și Miron fundași centrali cu Islanda. Manea fundaș dreapta. Pe partea stângă stăm mai prost, ptr că Bancu nu e fundaș de meserie iar varianta Țoșca nu este prea sigură. Ce se mai aude cu naturalizarea lui Camora ?

bigbolo
bigbolo  •  28 Februarie 2020, 09:38

Avem fundasi destul de buni, dar noi o falfaim cu Chiripreș...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează