FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Sfaturi de la Mutu pentru Andrei Ivan  » Cu cine îl îndeamnă "Briliantul" să semneze

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2016 18:07

Adrian Mutu îl sfătuiește pe Andrei Ivan să semneze cu Steaua, fiind convins că așa poate ajuta și echipa națională și ar crește mult mai bine.

”Eu știu că acum el probabil se gândește la salariu și Espanyol nu este o echipă oarecare, e în primele 7 din istoria Spaniei.

Eu ceea ce îmi doresc este să se gândească bine la ce alegere să ia și să se gîndească să rămînă în vizorul echipei naționale.

Trebuie să joace la echipa națională. Sper să facă alegerea cea mai bună”, a spus Adrian Mutu la Digi.

"Briliantul" crede că Steaua e o soluție mult mai bună pentru Ivan: "Ar trebui să se gîndească, pentru că, dacă vine la Steaua și joacă bine, cîștigă campionatul și ajunge titular la echipa națională, probabil va cîștiga mult mai mulți bani pe viitor”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1431275517175119
Petre Rabinca  •  01 Februarie 2016, 08:21

Ivan si-a asigurat respectul tuturor celor ce nu simpatizeaza fecesebs-ul.Cred ca singurul care ar rezista in trupa ciobanului ar fi Pacala .Asta cred ca i-ar da de cap

jonescu
jonescu  •  01 Februarie 2016, 06:40

...in viata ,nu numai banii conteaza ! Conteaza si sa ai respectul celor care vin pe stadioane...si Ivan si-a castigat respectul suporterilor Stiintei !

pfa78
pfa78  •  31 Ianuarie 2016, 22:59
Postat de reddog pe 31 Ianuarie 2016, 21:22

Si daca fcsb nu castiga campionatul???? Vad ca posibulitatea asta nu o ia nimeni in calcul....

Dinamo nu castiga sigur:)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează