FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Sfaturi prețioase pentru Becali: "Împrumută-l să joace"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 11:03

Andrei Vlad (18 ani) i-a luat locul lui Florin Niță în poarta lui FCSB în ultimele două meciuri din Europa league, ambele pierdute, 0-2 cu Viktoria Plzen, și 1-2 cu Lugano.

Florin Prunea susține însă că cel mai bine pentru tânărul portar e să fie împrumutat în acest moment pentru a prinde experiență.

"Cu tot respectul pentru acest copil eu cred că cel mai bine pentru el este să fie împrumutat în iarnă la o echipă unde are şanse să joace meci de meci. Doar aşa poate progresa. Cu Niţă la Steaua lui Vlad îi va fi foarte greu să se impună. Eu ştiu că Gigi Becali a dat 400.000 de euro pe el, dar se vede că echipa încă nu are siguranţă cu acest puşti în poartă. Sau mai este varianta ca Niţă să fie vândut în iarna asta, iar Gigi să rişte din primăvară cu Vlad. Însă nu prea cred în această variantă.

După ce o să apere undeva constant o să vedeţi că Vlad va acumula experienţă, iar atunci lumea nu o să mai gândească faptul că Niţă era mai bun dacă juca el în aceste ultime două partide din Europa League. Din păcate la echipele noastre titrate din Liga 1 nu găseşti un portar titular la doar 18 ani. Trebuie să ai o valoare mult prea mare ca să aperi la această vârstă. Nici Tătăruaşnu nu s-a impus de tânăr la Steaua. A trebuit să îi stea o perioadă rezervă lui Zapata", a declarat Prunea, conform Fanatik.

"Chiar dacă are calităţi bune să fiţi siguri că lui Vlad nu i se dădeau şanse să joace în Europa League dacă echipa lui nu era deja calificată în primăvara europeană. El este un portar de mare perspectivă, dar la doar 18 ani nu ai cum să joci titular la presiunea pe care o pune patronul pe Dică sau chiar pe restul jucătorilor din lot" Florin Prunea

5 a fost nota
primită de Vlad pentru meciul cu Lugano

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Decembrie 2017, 16:31

@viodra. steaua cand a bagat rezervele mai pe la inceputul sezonului era sa ia bataie de la Juventus. a fost nevoie sa traga arbitrul cu ei porceste si sa rateze aia si un penalty ca sa castige. era clar ca la acel 11 de start o sa fie un chin tot meciul si nici o surpriza ca a laut bataie. vedem steaua din R2 a jucat altceva dar nu a fost de ajuns.

zizu
zizu  •  08 Decembrie 2017, 14:20

suporterii fcsb sunt marea rusine nationala! sa asezi culorile steagului national cu culorile invers si sa te mai afisezi pe arena nationala .....e chiar cea mai mare magarie

steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 Decembrie 2017, 13:57

Eu ii recomand 'marelui portar prunea' sa citeasca articolul asta de pe gsp: http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/i-l-amintesti-prunea-kennet-anderson-ma-intrebam-unde-e-portarul-si-mi-am-dat-seama-ca-am-cale-libera-spre-gol-245395.html

Vezi toate comentariile (5)
Comentează