FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Și-a făcut deja bagajele jucătorul Viitorului? Declarație neașteptată dinspre clubul constănțean: "Să meargă toată lumea la Steaua, nu-i problemă!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 august 2017 21:43

FCSB i-a transferat în ultimul an de la Viitorul pe Florin Tănase, Romario Benzar și Dragoș Nedelcu, iar patronul roș-albaștrilor și-l dorește și pe Florinel Coman.

Aurelian Chițu, fostul coleg al celor trei jucători ajunși la FCSB, se așteaptă ca și Florinel Coman (19 ani) să meargă la echipa lui Dică, după ce pe masa negocierilor a fost pusă suma de 1,5 milioane de euro.

"Nu știu, să meargă toată lumea la Steaua, nu-i problemă. Nu știu, chiar nu știu nimic despre Coman. Și el, probabil, va pleca atunci când va veni momentul", a spus Chițu într-o conferință de presă.

Chițu le-a transmis un mesaj lui Benzar și Nedelcu: "Mă bucur foarte mult pentru amândoi, mai ales pentru Romario, pentru că era aici de 9 ani de zile și săracul merita și el să plece și cred că-și dorea foarte mult. Și Nedelcu la fel.

Eu zic că au făcut o alegere foarte bună și le doresc multă baftă pe viitor. E greu să fiu adversar cu Benzar. Tot timpul am fost colegi. Am un sentiment ciudat știind că el nu mai este aici".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  12 August 2017, 21:11

Sunt curios cat primeste aceasta fitzuica pentru articolele scrise la comanda gen CFR avantajata de trei ori mai mult decat fcsb, membrii generatiei de aur cer demisia antrenorului echipei nationale, gigi baga bani in primarie. Daca se deschide o ancheta serioasa va paste parnaia pe jumatate dintre voi, luati notite de la patronul vostru cum se face baie. O gluma de ziar detinuta de un puscarias care face artilole la comanda altui puscaria.

observator_federal
observator_federal  •  12 August 2017, 10:24
Postat de iobag pe 12 August 2017, 00:25

Cu cateva exceptii, jucatorii sunt de 2 feluri. Aia care vor sa joace la steaua si aia care nu recunosc.

Cu cateva exceptii, "stelistii" sunt de doua feluri: slujitori platiti si aia care sustin echipa lui Gigi "din convingere".

939271716140965
Manu Ion  •  12 August 2017, 09:10

De ce folosiți mai incompetenților numele Steaua in titlu ????? Aceasta echipa e in liga a cincea și nu cred ca se va duce un jucător de la viitorul sa joace acolo !!!!!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează