FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Și-a înscenat Gigi Becali boala în închisoare? Fostul său avocat face acuzații incredibile: „Escrocule, pe tine nu te doare nici glezna!”

Becali a fost condamnat în mai 2013, în trei dosare penale, la 3 ani şi 6 luni de închisoare, și a ieșit pe 3 aprilie 2015. / foto: Mediafax
Becali a fost condamnat în mai 2013, în trei dosare penale, la 3 ani şi 6 luni de închisoare, și a ieșit pe 3 aprilie 2015. / foto: Mediafax

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021 12:16 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 13:24

Florin Gâtejan, poreclit „Pațanu'”, fostul avocat al lui Gigi Becali, a relatat în această dimineață, la GSP Live, câteva momente neștiute cu patronul celor de la FCSB, pe care l-a reprezentat în trecut în instanță. 

Gâtejan, cel care a fost și șef al Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, dezvăluie că Gigi Becali și-ar fi regizat unele probleme de sănătate pentru a beneficia de un regim mai blând în spatele gratiilor. În 2014, în perioada în care era încarcerat, Becali a ieșit temporar de la Poarta Albă pentru a se opera de hernie de disc cervicală.

Florin Gâtejan, despre Gigi Becali: „Spunea că în trei zile moare. Vrăjeală!”

„Din cauza lui, eu am plâns când era arestat! Se făcea banditu' că e cocoșat. Câți bani a dat ăsta...Că e suferind, că trebuie să-și facă operație, că în trei zile moare. De unde? Vrăjeală! 

Nici pe dracu' n-a avut niciodată. Ce să aibă? El i-a nenorocit pe toți la Poarta Albă, i-a viciat pe toți. Eu am plâns de mila mamei lui. Escrocule, pe tine nu te doare nici glezna! A dat bani la doctori, a făcut certificate medico-legale. La prima întrerupere de pedeapsă, dansa cântece machedonești, ziceai că-i balerin!”, a declarat Florin Gâtejan, în cadrul emisiunii moderate de Costin Ștucan. 

Gâtejan, acum în vârstă de 75 de ani, a jucat fotbal la Rapid București și Sportul Studențesc, apoi a devenit avocat și judecător. După 1990, a fost președinte sau vicepreședinte al Comisiei de Disciplină din cadrul FRF și observator FRF timp de aproape 25 de ani.

3 condamnări pentru Gigi Becali. În martie 2021, a fost reabilitat

Gigi Becali (63 de ani) a fost condamnat în 3 dosare: Valiza, Schimbul de terenuri cu MApN și Sechestrarea de persoane. Latifundiarul a stat în închisoare aproape 2 ani, fiind eliberat în aprilie 2015.

În luna martie a acestui an, Gigi Becali a aflat că a fost reabilitat judecătoresc. Pe scurt, patronul de la FCSB a scăpat de cazier și are din nou dreptul de a alege sau de a fi ales într-o funcție publică.

Citește și alte știri de actualitate:

FCSB n-a avut așa atacant! Becali e gata să aducă un fotbalist fără rival

Dovada că Becali și Todoran nu se pricep :) » Fotbaliștii criticați au impresionat la debutul lui Iordănescu la FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
mandpv964
mandpv964  •  26 August 2021, 16:05
Postat de futhienzbang pe 25 August 2021, 14:18

mai avem DNA???

Avem, doar ca actioneaza doar la comanda política.. De la Trei Coceni...

nebraska_filipineza
nebraska_filipineza  •  25 August 2021, 16:11

nea Gâtejane, daca probai la timpul potrivit, fece fecesebe avea mai multe titluri in palmares la momentul actual

laur33
laur33  •  25 August 2021, 16:00

S-a trezit și gsp. Gigi cu gurița lui a declarat după ce a fost eliberat ca s-a prefăcut ca era bolnav când era în pușcărie. Voi aflați acum de la Gitejan?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close