FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Şi-a intrat în rolul de manager » Ionel Dănciulescu îl atenţionează pe Valentin Lazăr: "Chiar nu mi se pare ok"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 10:48

Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al celor de la Dinamo, a vorbit despre reacţia lui Valentin Lazăr, de la finalul meciului cu U Cluj, 3-0, care a criticat decizia antrenorului Mihai Teja de a-l lăsa în afara lotului la meciul cu Oţelul, 1-0."E părerea lui, dar nu mi se pare ok. Este unul dintre cei mai importanţi jucători din vestiar, nu mi s-a părut o reacţie ok. Nu i-a picat bine, dar sînt anumite situaţii în care trebuie să accepţi strategia antrenorului.

Poate etapa viitoare va rămîne Marius Niculae în afara lotului. Nu poţi să ştii niciodată", a spus Ionel Dănciulescu la DigiSport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (22)
gutza23
gutza23  •  05 Martie 2015, 09:26
Postat de mariuss72 pe 04 Martie 2015, 21:21

Lucrurile sint simple, exista o anume conduita a jucatorului profesionist, niste reguli de baza pe care toti cei din fotbalul nostru le incalca constant. Una este aceea de a nu comenta in presa deciziile tactice ale managerului, problemele se rezolva in cadrul clubului si nu lamentindu-te in fata unei prese avide de senzational ieftin. Asta e una dintre cauzele pentru care nu avem fotbalul pe care-l dorim.

mie unu imi pare rau ca teja nu e mult mai ferm si mai drastic cu asta si cu toti care au ifosele astea de mari jucatori(ca inca nu sunt fotbalisti) !!!! adica mai ales acum dupa ce continua cu declaratii si atacuri valate la antrenor sa-l scoata tata din echipa (nu sa-l excluda din lot) sa nu mai prinda nici banca vreo 2-3 meciuri sa vezi cum se potoleste domnu lazar si restul care ar mai avea ,,idei'' dastea pe viitor,ca pana la urma variante de al inlocui are multe deci nu ar ramane descoperit

aldo_m
aldo_m  •  05 Martie 2015, 08:29

lazar cum l-au pus capitan n-a mai jucat NIMIC sta in banda si asteapta GRESESTE PASE MULTE pierde mingea daia uneori e bine sa stea pe tusa

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Martie 2015, 01:40
Postat de diamondline pe 04 Martie 2015, 21:54

DINAMO este - fie ca vor sau nu contestatarii nostrii - PRIMUL BRAND SPORTIV AL ROMANIEI(inca!); daca nu vor intervenii -NEFAST, DIN NOU POLITICUL(care este aservit 99% clubului din Ghencea) DINAMO va fi primul club cu ... iz PROFESIONIST in maxim 2 ani! Dupa care vor veni si ceilalti din urma...in special cluburile PRIVATE si nu "surogatele" intretinute de primarii(nu asta este problema -desi si aici este o discutie: cei(CETATENII) din Ploiesti/Tg Jiu, etc sint intrebati de cineva cind ....(mai bine o las balta!), spuneam de "surogate" pe bani publici cu un management PENIBIL! dar cu priza la(?)...la media!!!).

interesant. ar trebui sa dezvolti ideea, exista si alte argumente.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează