FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Şi eu ce fac, nea Gigi? Stanciu se simte dat la o parte: "E clar că nu-mi place poziţia în care sînt la Steaua"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 23 mai 2013 15:17

Gigi Becali le-a dat putere deplină la Steaua lui Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf, iar această decizie l-a afectat pe Daniel Stanciu.

Directorul sportiv al roş-albaştrilor a ajuns într-o poziţie ingrată în acest moment, cînd nu mai poate colabora direct cu Becali şi este în conflict cu tabăra MM-Reghe. Stanciu se declară nemulţumit de statutul pe care îl are şi spune că e ofertat de alte cluburi.

Eu am mai refuzat odată Steaua, fiindcă nu vreau să am un rol decorativ. Pe mine m-a adus la Steaua Gigi Becali, am susţinerea lui necondiţionată, încerc să-mi fac treaba pentru care am fost adus, însă e clar că lucrurile trebuie să intre pe un făgaş normal. Îmi fac datoria, predau mai departe. Nu am fost si nici nu cred că voi fi factorul de decizie, ci doar unul care munceşte şi propune. Cel care va decide rămîne Gigi Becali.

Am oferte din altă parte, dar pe mine mă interesează în primul rînd să fiu un om de onoare. Dacă aş pleca acum, ar fi un act de laşitate. E clar că nu-mi place poziţia în care sînt", a declarat Stanciu la Sport Total fm.

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
1745flo
1745flo  •  23 Mai 2013, 22:55

Hrebe te-a adus,mai lake, nu JiJi, asa ca are el grija sa te bage pe gat la altii, mai putin puscariabili!

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  23 Mai 2013, 20:09

dar cand ai acceptat asa pozitie nu te-ai gandit?... ata ete, unde nu-i cap vai de ... de?... hai ca stii. indiciu: te doar acu si o sa te doara din ce in ce mai tare :)

botizan
botizan  •  23 Mai 2013, 18:21

:))) Stanciu sa astepte ziua de vizita sa mearga la "noul palat " sa isi spuna of-urile :)))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează