FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Şi marii stelişti văd echipa campioană afară din Europa: "Nu poate scăpa nepedepsită"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 07 iunie 2013 18:00

Steliştii aşteaptă cu emoţii decizia UEFA în privinţa participării echipei campioane în Liga Campionilor. După condamnarea lui Gigi Becali în Dosarul Valiza, Anghel Iordănescu e convins că Steaua nu poate scăpa nepedepsită pe plan internaţional.

"Lucrurile sînt mai simple decît ni le imaginăm. Personal, eu cred că Steaua nu poate scăpa nepedepsită. Aş vrea să nu am dreptate, dar din păcate nu văd o altfel de decizie.

Nu pot să apreciez nivelul pedepsei, dar eu cred că Steaua nu poate scăpa nepenalizată", a spus Iordănescu la Dolce Sport.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
costacurta
costacurta  •  07 Iunie 2013, 22:39
Postat de adrian008 pe 07 Iunie 2013, 19:28

asta ca sa va linistiti.din pacate e afara din europa...://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/In+documentele+UEFA+Steaua+este+exclusa+din+CL+

Vrajeala, normal, nu se ia decizia luni? Atunci va fi completata si casuta libera, sper sa aveti parte de rau, asa cum va bucurati de raul Stelei.

lucigabi16
lucigabi16  •  07 Iunie 2013, 21:52

Rip steluta!

ciori_caini_unguri
ciori_caini_unguri  •  07 Iunie 2013, 19:36

daca Steaua e suspendata, anul asta luam campionatul cu dif de peste 20 de puncte, pentru ca se vor concentra doar la campionat si nu vor mai juca din 3 in 3 zile, vor dinamuistii sa se gandeasca la ce isi doresc, un scor istoric ii asteapta :)) iar pe plan international se va alege praful de imaginea fotbalului romanesc si de coeficient: Pandurii in CL va pica cu echipe gen Ateltico Madrid, Arsenal, Liverpool, Schalke, Roma, etc etc deci sanse 0 sa treaca un tur, iar celelalte in Europa League la fel, nu sunt capi de serie deci daca se duce vreuna in grupe ar fi o mare surpriza..dar eu nu cred ca vor putea, pt.ca sunt echipe din campionate puternice din Italia - Anglia - Spania - Germania

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close