FOTBAL  »  Superliga  »  MITĂ PENTRU ADRIAN CRISTEA?

Sică Anastase: "Nu poate un cîrciumar ca mine să-şi bată joc de Dinamo"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Suspectat că i-ar fi oferit 100.000 de euro lui Adrian Cristea pentru a trînti meciul cu Steaua, Sică Anastase se disculpă şi spune că acuzaţiile care i se aduc sînt de domeniul fantasticului.

"Sunt naşul lui Curcă şi atît. Nu l-am văzut pe Adrian Cristea în viaţa mea. Cum să fac eu aşa ceva? Credeţi că sutele de mii de euro stau pe stradă?

Nu am vorbit cu nimeni de la Dinamo. Am fost la meci aseară şi făceau toţi glume pe seama mea. Nu poate un cîrciumar ca mine să îşi bată joc de un club ca Dinamo. Eu cred că de la Cornel Dinu a plecat acest zvon.

M-a sunat Cornel marţi şi m-a întrebat dacă mă ţin de prostii. Că ştie că aş oferi eu 100.000 de euro lui Adrian Cristea", a declarat Sică Anastase la Premium Liga pe GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  18 Martie 2010, 18:02

dinu latra si atat! e lipsit de logica si coerenta! de la alcool.!

 •  18 Martie 2010, 17:16

rusine dinu pt acest zvon! un om de nimic!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close