FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Fostul campion din Liga 1 a ajuns frizer la 33 de ani: „Stau noaptea în pat și mă bușește plânsul”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 12:49 / Actualizat joi, 26 mai 2022 13:49

Silviu Ilie (33 de ani), fost campion cu Oțelul, a fost invitat la GSP LIVE. 

  • De-a lungul carierei, Silviu Ilie a jucat la Oțelul, Dunărea Galați, ASA Tg. Mureș și Farul Constanța. În Liga 1 a strâns 124 de partide și 5 goluri.

Campion în Liga 1 în 2011, Silviu Ilie lucrează în acest moment ca frizer, în Galați. Fostul mijlocaș de bandă a vorbit la GSP LIVE despre accidentările care i-au pus capăt carierei în urmă cu 4 ani și despre regretele cu care a rămas.

Regretele lui Silviu Ilie: „Mă accidentam tot timpul. Stau seara în pat și mă bușește plânsul” 

„După accidentare m-am chinuit 2-3 ani. Am fost la Bologna la recuperare. Am cheltuit foarte mulți bani. Cei de acolo îmi spuneau că sunt recuperat, dar eu nu simțeam că sunt 100%. Am revenit la Oțelul și am reînceput antrenamentele. Sâmbătă avem meci, iar vinerea mereu mă accidentam. Făceam o ruptură, o întindere.

M-am chinuit foarte mult. Parcă era un blestem. Eram bine luni, marți și miercuri, iar vinerea, când să intrăm în cantonament, mă accidentam. Am pus punct, cu regret. Și acum mi-aș dori să joc fotbal, dar nu mă lasă sănătatea. Și acum îmi doresc.

Stau noaptea în pat și mă bușește plânsul. Vreau să joc, dar mă antrenez și după fac întindere sau ruptură. Am făcut și analize. Nu știu ce să mai fac. E o durere insuportabilă

Pot să joc, simt că sunt în stare. Am încercat să mai joc la Târgu Mureș și Farul. Când m-am întors la Oțelul am jucat în Liga 3, ca să pun umărul la promovare, nu era așa mare intensitate”, a spus Silviu Ilie la GSP LIVE.

Cum a ajuns Silviu Ilie frizer: „Am așteptat să mă cheme cei de la Oțelul pentru a-mi găsi un loc în club”

Fostul jucător a vorbit și despre noua sa profesie. 

„Toată lumea mă întreabă de ce nu m-am făcut antrenor de copii sau altceva. După ce m-am lăsat, am așteptat să mă cheme cei de la Oțelul pentru a-mi găsi un loc în club, dar nu m-a căutat nimeni. 

Eu, având un salon de înfrumusețare din 2013, am vorbit cu soția și am zis să fac un curs de frizerie ca să văd dacă-mi place. 

M-am dus la curs timp de 2 luni, am învățat foarte repede. Și m-a atras. Mi-am renovat salonul și am făcut o cameră separată pentru mine. Am zis că trebuie să fac ceva. A început lumea să vină la mine și mi-a plăcut. Am și un program flexibil, pot pleca oricând dacă am probleme”, a adăugat Silviu Ilie la GSP Live.

Fostul campion din Liga 1 a ajuns frizer la 33 de ani: „Stau noaptea în pat și mă bușește plânsul”
Silviu Ilie

Citește și: 

Vasile Dîncu explică de ce nu i-a permis lui Gigi Becali accesul pe stadionul Steaua: „FCSB, ca să joace în Ghencea, ar fi trebuit să nu facă presiuni prin mass-media sau să-l înjure pe ministrul Apărării Naționale!”

Primul transfer la CFR Cluj: „Suntem aproape să semnăm primul jucător” + Care sunt fotbaliștii campioanei pentru care au sosit oferte

Gigi Becali, cu ochii pe un jucător din Liga 1: „Am aflat că ar cam vrea la FCSB. Îmi place de el”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
badeadorian
badeadorian  •  27 Mai 2022, 18:08
Postat de tomthompson pe 26 Mai 2022, 18:45

iti dai seama ce rusine inumana pentru vitan barzesti,au jucat si cei de la otelu in grupele ucl,numai vitan abrzesti nu. de asta trebuie sa va desfiintati cat mai repede. duminica o sa fie ultimul vostru meci de fotbal

Tu ai mari probleme existentiale ....cand nu te sperie un tren rapid care trece prin gara sau tresari cand te latra un caine , te uiti in jur si intrebi cat este ceasul si in ce luna suntem !!!!

inshallah
inshallah  •  27 Mai 2022, 12:57
Postat de dobrin pe 26 Mai 2022, 16:40

Si Hagi si Ilie Dumitrescu si Gica Popescu si Panduru...

Si mai ales Panduru. Ma furnica pe picioare cand il aud

mattteo
mattteo  •  26 Mai 2022, 21:09
Postat de tomthompson pe 26 Mai 2022, 18:45

iti dai seama ce rusine inumana pentru vitan barzesti,au jucat si cei de la otelu in grupele ucl,numai vitan abrzesti nu. de asta trebuie sa va desfiintati cat mai repede. duminica o sa fie ultimul vostru meci de fotbal

Cred ca ma iei la misto. Dinamo a jucat semifinala de Cupa Campionilor. Aa, ok, nu a intrat in grupe in formatul nou, dar ce conteaza? Daca esti in play-off in primele 40 sau intri in grupe in primele 32 si nu iesi de acolo e mare diferenta? Liga Campionilor era si inainte de 90, Dinamo a jucat niste meciuri pe acolo.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează