FOTBAL  »  LIGA 1  »  SCANDAL

Singurul nume care îl contrazice pe Dinu: "Reghecampf nu ar fi făcut niciodată aşa ceva"

Vasile Miriuţă
Vasile Miriuţă

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 16:51

Fostul coleg al lui Reghecamapf la Cottbus, Vasile Miriuţă, a negat că ar fi fost implicat într-un "blat" la meciul cu Bayern, aşa cum a dezvăluit jurnalistul Răzvan Boanchiş. Cornel Dinu a povestit în Gazetă că actualul antrenor al Stelei ar fi fost implicat într-un blat pentru pariuri la un meci din Bundesliga.

"Laurenţiu nu ar fi făcut niciodată aşa ceva. Îl cunosc foarte bine, e un băiat extraordinar şi nu s-ar fi băgat în lucruri necurate. De ce să joace Reghecampf la pariuri cînd el avea un salariu extraordinar la echipă?

Eu nici nu am jucat în acel meci de care spune domnul Dinu. Nu mai ştiu de ce, dacă eram accidentat sau suspendat, cum să fiu implicat? Doamne fereşte, lucrez la clubul ăsta de 15 ani, credeţi că dacă era adevărat mai eram angajat? Nici eu, şi nici Reghe, pe care-l cunosc foarte bine, nu sîntem implicaţi în mafia pariurilor!", a declarat Miriuţă, potrivit digisport.ro

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (11)
cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  05 Februarie 2013, 23:01

Miriuţă era cunoscut ca blatist în România. (Şi ce mare salariu avea Reghe la un club de mâna a şasea ca Energie Cottbus?)

thumbzilla
thumbzilla  •  05 Februarie 2013, 17:41
Postat de kossu pe 05 Februarie 2013, 17:14

Tu ești la fel de prost și în viața reală sau te-ai decis ca aici pe site să faci ceva mai mult efort?

nem tudom !

nubreed
nubreed  •  05 Februarie 2013, 17:27

Miriuta a fost mult mai fotbalist decat majoritatea fotbalistilor romani trecuti prin Germania , cu nume mult mai mari ;)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează