FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sînt disponibili şi vin gratis! » Steaua primeşte încă două nume pe lista de achiziţii pentru vara asta

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 iulie 2014 21:51

Botev Plovdiv e în mare criză şi îi lasă pe jucătorii aduşi din România să plece gratis. Campioana a mai încercat să-i obţină pe ex-petrolist şi pe fostul dinamovist, dar acum i-ar putea lua gratis, datorită situaţiei din Bulgaria


Steaua primeşte ajutor din Bulgaria să-şi acopere posturile deficitare din echipă. Condiţia e să fie dispusă să investească în salarii care să-i atragă pe Srdjan Luchin şi pe Younes Hamza. Ei doi plus Benga, Curtean şi Dore, fotbaliştii pe care Botev i-a achiziţionat din Liga 1, sînt liberi să-şi caute echipe! Situaţia surprinzătoare e cauzată de criza în care a ajuns formaţia din Plovdiv. Ea obţinuse dreptul de a participa în Europa League şi plănuia un sezon în care să lupte cu Ludogoreţ pentru titlul de campioană, dar patronul clubului i-a anunţat pe stranieri să-şi caute alte echipe, întrucît nu îi mai poate plăti.

Luchin şi Hamza, 28 de ani fiecare, s-au mai aflat în atenţia Stelei. Pe primul l-a dorit Reghecampf, dar transferul nu s-a realizat deoarece Dinamo a preferat să-şi cedeze jucătorul într-un campionat străin, nu unei rivale. Srdjan poate juca fundaş central sau fundaş dreapta, posturi pe care Steaua are mare nevoie de întăriri. Înalt de 1,84 metri, Luchin are şi 9 meciuri în echipa naţională. În Ghencea ar concura pentru titularizare cu Szukala, cu Gardoş şi cu Varela.

Cea mai mare atracţie pentru roş-albaştri o reprezintă însă Hamza. Tunisianul a impresionat în România. A marcat 34 de goluri în 52 de meciuri pentru Petrolul şi încă mai este unul dintre fotbaliştii preferaţi ai fanilor din Prahova. Ultraşii au protestat faţă de cedarea atacantului la începutul acestui an şi au considerat că sezonul ratat, doar locul 3 în campionat şi numai semifinală în Cupa României, are strînsă legătură cu pierderea lui Younes. Becali e un fan al atacantului african. Înainte să fie condamnat, acum un an, patronul a negociat luni de zile cu Dan Capră, acţionarul majoritar de la Petrolul, pentru Hamza şi pentru Bokila. Afacerea a picat atunci, dar Gigi are ocazia să reia tratativele direct cu Younes. Botev îşi lasă jucătorii să plece gratis sau pe sume mult sub cota reală a acestora, fiindcă nu le mai poate achita salariile. O bancă, sponsorul principal al clubului, e supusă unui audit dur, timp în care nu mai poate să susţină echipa care a cumpărat "en-gros" din România.

5 goluri a marcat Hamza în 13 partide la Botev

Remiză pentru Stromsgodset
Adversarii Stelei din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, norvegienii de la Stromsgodset, au disputat un meci amical în compania campioanei Danemarcei, Aalborg, terminat la egalitate, 2-2. Ambele goluri ale norvegienilor au fost marcate de atacantul Flamur Kastrati, 22 de ani. Antrenorul David Nielsen a început amicalul în următoarea formulă: A. Gundersen - Storbaek, Saetra, Hoibraten, Hamoud - Fossum, M. Abu, P. Olsen, Storflor - Ogunjimi, Kastrati. Pe parcursul partidei au mai intrat: Gjerstrom, Askovski, T. Olsen, Nana, Francisco jr, Nguen, Kovacs, Odegaard.

Mîine, amical de la 17:00
Steliştii vor juca mîine un nou meci amical în cantonamentul din Anglia. Campioana va întîlni formaţia de liga a III-a engleză Oldham Athletic, la baza de pregătire St. George's Park, de la ora României 17:00. Partida nu va fi transmisă în direct pe nici un post de televiziune de la noi, doar live-text pe gsp.ro. Roş-albaştrii vor mai avea programat un meci cu vicecampioana Ciprului, AEL Limassol, pe 7 iulie, de la ora 21:00.

Mihai Costea în Polonia
Steaua a scăpat de Mihai Costea, iar atacantul exclus din lot din cauza actelor de indisciplină a fost împrumutat la o echipă poloneză de Europa League. Zawisza Bydgoszcz a promovat anul trecut în prima ligă poloneză, însă a reuşit să cîştige Cupa Poloniei, aşa că în sezonul acesta va juca în Europa League. Site-ul oficial al polonezilor îl prezintă drept un mare talent al României, chiar dacă jucătorul nu a mai prins un meci oficial din august 2013.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  04 Iulie 2014, 16:28

ce lista? voi nu stiti nimic din birou si inventati liste!daca aveti invormaii , le dati , daca nu mergeti la shorma si ciocul mic!!

suporter_inflacarat
suporter_inflacarat  •  04 Iulie 2014, 14:54

Hamza e o tinta adevarata. Curtean, Luchin si Benga sunt diversiuni. Bugema, care nu stiu pe unde mai joaca, e de asemenea un target mare. Dar e lung drumul pana acolo. Pana vede Becali printre zabrele, pana se lasa pacla de mintea lui Galca, vor fi deja transferati in alte parti. Pun pariu.

tazdevil
tazdevil  •  04 Iulie 2014, 14:45
Postat de mariuss72 pe 04 Iulie 2014, 14:39

Hai ba pipilica, chiar asa? Pai si atunci de ce toate contractele se semneaza la Poarta Alba? Pura curiozitate, tu fiind mai aproape de locul unde e cazat ciobanul, poate stii mai multe.

Uite vezi,de asta zic eu ca el ciobandante nu vinde in viatza lui Steaua,mai bine moare......... Cu toate ca in acte el nu reprezinta nimic pentru Steaua,din pacate clubul se confunda cu el si nimic nu se decide fara el.... Ce si poate dori mai mult un suferind de megalomanie???? Bagamiash eu ceva in capul lui de gignho.......

Vezi toate comentariile (63)
Comentează
Close