INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Sir Alex Ferguson, prezent la baza lui Manchester United » Ce a făcut fostul antrenor al "diavolilor"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 15:15

Ole Gunnar Solskjær, antrenorul lui Manchester United, l-a invitat pe Sir Alex la baza Carrington. "Nu există cineva mai potrivit să-mi dea sfaturi. The Boss a fost și va fi mereu cel mai bun", declară managerul interimar al lui United.

Plecarea lui Mourinho a redat lui Manchester United plăcerea de a juca fotbal. Ole Gunnar Solskjær țintește a treia victorie din tot atâtea meciuri ca manager interimar al "diavolilor roșii", astăzi cu Bournemouth, și de aceea l-a invitat la antrenamentul de ieri pe Sir Alex Ferguson. Mentorul norvegianului era așteptat din mai să revină la baza Carrington, unde n-a mai fost de la operația pe creier.

"Scoțianul de 76 de ani a avut un cuvânt greu în instalarea lui Solskjær până la sfârșitul sezonului alături de secundul Mike Phelan", a dezvăluit Daily Mail.

"Am discutat idei la o cană de ceai"

Tabloidul englez scrie despre legătura specială între cei doi, Ferguson influențându-i și cariera de jucător pe Old Trafford: "Nu întâmplător, United a revenit la fotbalul ofensiv și a continuat tradiția de a promova tineri de la Academie".

Solskjær admite că a fost chemat de Ferguson acasă înaintea de a prelua echipa: "Am băut o cană de ceai și am discutat idei. Nu cred că există cineva mai potrivit să-mi dea sfaturi. The Boss a fost și va fi mereu cel mai bun". Și Mourinho l-a chemat la pregătiri, dar Sir Alex n-a călcat deloc în actuala stagiune. 

11sezoane a lucrat Solskjær cu Ferguson la United. Norvegianul a marcat 126 de goluri în 366 de meciuri și a cucerit 12 trofee, între care 6 titluri, între 1996 și 2007 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  29 Decembrie 2018, 20:24

Maine joaca ba!

2155906907801218
Topy Topy  •  29 Decembrie 2018, 18:07

sir . alex is the best

Vezi toate comentariile (2)
Comentează