FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Situație delicată la Dinamo: echipa nu se mai poate antrena la Săftica

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 18:03

Dinamo este nevoită să se mute o perioadă din baza de pregătire de la Săftica din cauza problemelor pe care le are suprafața de joc de acolo.

"Câinii" vor merge la Buftea, unde se vor pregătit timp de 2-3 săptămâni, anunță TV Telekom Sport.

Terenul de la Săftica a intrat deja de câteva zile în renovare, iar echipa lui Bratu a fost nevoită să se antreneze pe un teren sintetic. După înfrângerea cu Astra, șefii au decis să mute echipa, considerând asta o problemă.

Nu se pot antrena acasă!

Dinamo joacă în "Groapă" însă nu se antrenează tot acolo pentru că echipa ar trebui să plătească un tarif separat, așa cum o face și pentru un meci oficial.

"Câinii" n-ar trebui să închirieze doar terenul, ci și vestiarele, unde jucătorii trebuie să se schimbe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
gicab
gicab  •  19 Septembrie 2018, 10:47
Postat de Ioan Trisi pe 18 Septembrie 2018, 19:42

Bravo voua daca ati ajuns sa platiti chirie in casa voastra. Cinste celor care v-au adus in situatia asta.Asa e dupa ce in fotbalul romanesc s-au implicat niste paparude,niste profitori,niste spalatori de bani negri.Dar nimeni din institutiile statului nu vede ce se intampla si nu umple puscariile cu acesti neispraviti care nu stiu decat sa fure si sa bage in buzunarele lor fara fund.De fapt ce pretentii sa ai cand seful tarii, Dracnea este primul dintre ei! Doamne pazeste-ne!!!!!

Tu pe unde ai umblat in ultimii 10 ani de ai aflat acum ca Dinamo plătește chirie pe stadion?

satyricon
satyricon  •  18 Septembrie 2018, 23:36

Cum era treaba aia cu "fara stadion propriu, fara baza de antrenament ..."?

kwd2018
kwd2018  •  18 Septembrie 2018, 22:06
Postat de maradona5 pe 18 Septembrie 2018, 19:12

Mare pervers esti bai mimi

tot pe 10, tot pe 10?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează