FOTBAL  »  Superliga  »  FC HERMANNSTADT

UPDATE Situație dramatică la Sibiu: Hermannstadt ar putea pierde licența! Salvează clubul Anamaria Prodan?

Anamaria Prodan a anunțat că vrea să investească la un club de fotbal
Anamaria Prodan a anunțat că vrea să investească la un club de fotbal

Articol de , - Publicat joi, 28 mai 2020 13:55

Hermannstadt, loc 3 în play-out-ul Ligii 1, are datorii de 700.000 de euro la jucători, până la 31 decembrie 2019, și, dacă nu face rost de bani până mâine, pierde licența. 

UPDATE 17:30

Hermannstadt a emis un comunicat prin care anunță că este dispusă să negocieze cu potențiali investitori și că actuala conducere face tot posibilul pentru a plăti datoriile și pentru a obține licența pentru sezonul viitor.

„În această săptămână la clubul nostru au avut loc două ședințe importante pentru noi.. Au participat toți membrii Consiliului Director al A.F.C.Hermannstadt, iar acești oameni, de bună credință, au înțeles că Sibiul are fotbal prin #FCH și au decis să facă tot posibilul (chiar tot!) ca acest lucru să nu se schimbe. Prin urmare, fiecare a contribuit financiar, de așa natură încât datoriile clubului rămase din trecut să fie achitate.
 

Aceste demersuri, dar și altele la fel de normale, vin în sprijinul obținerii licenței pentru Liga 1, iar noi considerăm că îndeplinim toate condițiile necesare în acest sens. Cât despre potențiali investitori, vehiculați sau nu prin presă, noi suntem deschiși oricând la discuții. E firesc să fie așa, mai ales dacă putem asigura astfel un climat favorabil obținerii de performanțe, cum se spune în sport. În ciuda zvonurilor apărute astăzi prin presă, astfel de discuții nu au avut loc până acum, dar … ținem ușa deschisă!


Restanțele salariale față de jucători, precizăm că acestea nu depășesc 3 luni. Totodată, ele vor fi achitate, așa cum au fost de fiecare dată până acum, iar fotbaliștii noștri au fost înștiințați și cunosc asta”

Comunicat Hermannstadt

Știrea inițială:

Fotbaliștii lui Hermannstadt care au de luat bani refuză înțelegerea propusă de președintele Iuliu Mureșan, iar Anamaria Prodan, care tocmai a afirmat că vrea să cumpere un club, ar putea reprezenta scăparea.

Șefii lui FC Hermannstadt trebuie să facă rost rapid de bani pentru a plăti datoriile către jucători. Altfel, mâine nu vor primi licența pentru sezonul viitor. Și este vorba de nu mai puțin de 700.000 de euro!, potrivit unor surse ale Gazetei.

Hermannstadt, în pericol să piardă licența

Restanțele către fotbaliști se întind din octombrie 2019 până-n februarie anul acesta. Președintele Iuliu Mureșan, intrat din nou în „silenzio stampa”, le-a propus o amânare de plată, după următoarea schemă:

  • Un salariu să-l primească în 5 iunie
  • Alt salariu să-l ia pe 25 iulie
  • Restul datoriilor să le fie achitate când se va încasa prima rată din drepturile tv pe sezonul viitor

Numai că mulți dintre jucători, în special foști jucători, nici nu vor să audă. Unii s-au săturat de amânări, cazul lui Offenbacher, alții își pun problema ce se întâmplă dacă echipa retrogradează.

O soluție ar putea fi Anamaria Prodan. Soția lui Laurențiu Reghecampf tocmai a anunțat că vrea să preia un club de fotbal, iar Hermannstadt chiar are nevoie de-o infuzie de capital. Impresarul nu a răspuns încă la telefoanele din partea GSP. 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dezastru financiar pentru campionul României din 2017: „Am luat 1.400 de lei pe lună. 800 a fost numai vaccinul copilului”

Dinamo, analizată la sânge de Dănuț Lupu + Favorita surprinzătoare a acestuia la titlu: „Sunt mai dornici decât CFR!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (26)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  29 Mai 2020, 08:32
Postat de iung811 pe 28 Mai 2020, 23:38

Nu trec doua-trei zile si ne omorati iar cu "doamna" aceasta mai in varsta. ***?

Asta i Gigi Becali acum 10 ani

romeverest
romeverest  •  28 Mai 2020, 23:52
Postat de erteb65ryrtyhnru6 pe 28 Mai 2020, 15:13

Numai din hotelurile pe care le are in USA face anual mil de euro profit. Asta daca ar cumpara Dinamo, s-ar bate la campionat an de an.

Care hoteluri ? Ai *** ?? Are cateva case inchiriate. Cei mai multi bani in aceasta familie i-a facut Reghecampf cu ultimele sale angajamente prin lumea araba, dar nu cred ca el ar fi de acord ca sotia sa-i prapadeasca pe cine stie ce echipe din tara !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iung811
iung811  •  28 Mai 2020, 23:38

Nu trec doua-trei zile si ne omorati iar cu "doamna" aceasta mai in varsta. ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează