FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Situaţie halucinantă la un club de top din Liga 1! Pierde un jucător de bază dintr-un motiv incredibil :O

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 decembrie 2014 11:58

Astra se schimbă din temelii în această iarnă. După ce conducerea a anunţat cîţiva jucători că trebuie să plece, azi preşedintele clubului a dezvăluit numele unui alt fotbalist care nu va mai putea juca din retur la Giurgiu. 

Fundaşul Vasileios Pliatsikas s-a întors acasă după ce s-a terminat turul campionatului, dar nu va mai reveni la club dintr-un motiv incredibil.

"Pliatsikas trebuie să plece pentru că are probleme foarte grave cu satisfacerea serviciului militar. Nu-l vor mai lăsa să iasă din ţară!

Reprezentanţii jucătorului ne-au rugat zilele trecute să găsim înţelegere. Dacă intră in Grecia, nu mai poate să iasă, trebuie să facă armata. A tot fentat-o în ultimii ani, acum nu mai are ce face. Acum l-au chemat la arme", a spus Narcis Răducan, preşedintele clubului Astra, la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
mvradulescu
mvradulescu  •  21 Decembrie 2014, 10:15
Postat de valyomanyd pe 21 Decembrie 2014, 01:08

Halucinant, soc, groaza, cutremur, tzunami, pleaca un grec militar !

Să fim înțelegători ! E pauză competițională și în consecință e lipsă mare de subiecte "bombă" ! Mă aștept zilele astea și la un articol despre bravura femeii de serviciu care a măturat birourile redacției. Mă mir că subiectul articolului nu a fost plasat în hrubele descoperite recent (la cutremurul din 1977) sub orașul de pe Milcov ... Probabil, numai pentru că două articole ocupă spațiu editorial mai mare decât unul singur ...

valyomanyd
valyomanyd  •  21 Decembrie 2014, 01:08

Halucinant, soc, groaza, cutremur, tzunami, pleaca un grec militar !

samertx
samertx  •  21 Decembrie 2014, 00:58

” Renuntarea la serviciul militar obligatoriu si reducerea acestui serviciu doar ca o profesie ” este cea mai mare balivernă pe care o poate emite o entitate extrateritorială europeană. Dixit!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează