FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Situație incredibilă a unui dinamovist: e dependent de jocuri de noroc și a refuzat să intre pe teren! Are datorii de mii de euro la colegi și la cămătari

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 12:42

Situația de la Dinamo e mai gravă decât pare. Echipa are șanse infime de a intra în play-off, iar jucătorii pleacă pe bandă rulantă. Alte probleme din timpul sezonului au ieșit acum la iveală.

Daniel Popa, atacantul în vârstă de 23 de ani al "câinilor", a fost sezonul trecut împrumutat la FC Botoșani, iar în iarna trecută a revenit la Dinamo. Moldovenii nu s-au împotrivit deloc, fiind nemulțumiți de comportamentul jucătorului, care era dat drept exemplu negativ printre coechipieri din cauza dependenței de jocurile de noroc.

Vârful lui Dinamo n-a ajutat aproape deloc echipa în acest sezon și chiar a refuzat să intre pe teren la un meci al alb-roșilor, anunță TV Digi Sport. "Am multe gânduri rele. Am datorii foarte mari și nu mă pot concentra", ar fi fost explicația lui Popa, conform sursei citate.

De altfel, Rednic s-a arătat deranjat de jocul lui Daniel Popa pe finalul acestui sezon. Între timp, alte detalii au ieșit la vedere. Conform sursei citate, Popa ar avea datorii de 2000 de euro la coechipieri, plus alți 4.000 de euro la cămătari. Fotbalistul câștigă 3.000 de euro lunar la Dinamo.

La data de 1 martie 2017, el alături de Steliano Filip, Dan Nistor și Claudiu Bumba au fost surprinși într-un cazinou, îmbrăcați în echipamentul lui Dinamo.

1 gol în 18 apariții în tricoul lui Dinamo în Liga 1 are Popa în acest an

Citește și:

Dinamo nu-i mai vrea, dar ei nu vor să plece: "Nu am primit suficient de multe șanse"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
rocky2
rocky2  •  28 Decembrie 2018, 21:19
Postat de conasu_boeru pe 28 Decembrie 2018, 16:23

90 % din fotbaliști joacă diverse jocuri de noroc , dar numai unul e Apostol care să pună pe tapet niște tineri ai lui Dinamo pentru că el e țața can-can-ului fotbalistic și are o primă consistentă în carne, lână, lapte și îmiei.... pentru denigrarea echipei Dinamo !

Uite la cei de la fcsb, nici unu nu apare la ziar ca joaca jocuri de noroc, au frica de d-zeu indusa de păstor! Aleluia!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Decembrie 2018, 17:29
Postat de conasu_boeru pe 28 Decembrie 2018, 16:23

90 % din fotbaliști joacă diverse jocuri de noroc , dar numai unul e Apostol care să pună pe tapet niște tineri ai lui Dinamo pentru că el e țața can-can-ului fotbalistic și are o primă consistentă în carne, lână, lapte și îmiei.... pentru denigrarea echipei Dinamo !

Cel mai răspândit joc de noroc e însurătoarea!:))))

vladut12
vladut12  •  28 Decembrie 2018, 16:24
Postat de sf_gheorghe pe 28 Decembrie 2018, 13:44

Postat de moartea_din_vaslui pe 26 Decembrie 2018, 11:16 De Crăciun ne-am adunat în jurul bradului și am râs iar cu poftă/pe săturate de Minamo rușinea fotbalului.

:)))))) ireal!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close