FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Situație inedită: Dică a aflat ieri toate secretele tactice ale lui Dinamo!

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 18:59

Nicolae Dică, tehnicianul FCSB-ului a aflat toate secretele lui Dinamo, participând la o lecție deschisă susținută de Cosmin Contra pentru cursanţii Şcolii de Antrenori.

Steliștii au rămas fără Nicolae Dică la antrenamentul de ieri dimineață de la Berceni. Tehnicianul de 37 de ani a trebuit să răspundă prezent la acțiunea Școlii de Antrenori din cadrul FRF, pe care o urmează pentru obținerea licenței Pro.

Profesorul a fost unul inedit: Cosmin Contra, tehnicianul lui Dinamo! "Guriță" și-a mutat cartierul general la Buftea, acolo unde dinamoviștii au fost antrenați în fața mai multor antrenori. Dică şi-a luat mai întâi notiţe din tribună, apoi a coborât pe banca de rezerve a dinamoviștilor, iar după a stat minute bune de vorbă cu Mutu şi cu Contra.

Derby pe 24 septembrie

"Contra și Dică au stiluri oarecum diferite, dar e foarte interesant că la cursul lui Cosmin în tribune s-a aflat și antrenorul Stelei. A fost un curs foarte bun, mi-a plăcut de Contra, un antrenor cu un stil plăcut de joc, bazat pe posesie, și se vede foarte bine școala spaniolă. Sunt fericit că s-a întors în fotbalul românesc", a spus la finalul cursului George Ogăraru, și el cursant al Licenței PRO.

Aurică Țicleanu, angajat al FRF și scouter pentru echipele naționale, a declarat: "A fost un curs interesant, mai ales că Dică a venit să vadă o lecție predată de Contra. Important e că avem antrenori preocupați de meserie".

  • Steaua și Dinamo se vor întâlni în Derby de România pe 24 septembrie, pe Arena Națională

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
665660250308085
Lev Bronstein  •  07 Septembrie 2017, 08:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  07 Septembrie 2017, 08:04
Postat de vyyllyy pe 06 Septembrie 2017, 20:13

Degeaba ii explica Contra ,ce sa inteleaga un sub mediocru' ca Dica care a luat 5 de la Sporting ?, Dica nu e si nici n-o sa fie antrenor , da bani degeaba la academie , ca footbalist a fost mediocru' ca antrenor e su sub mediocru'.fc5b termina pe 5 doar le place nr 5 ,1-5 Sporting.

Nu stiu care e motivul pentru care te iei de Dica, spre deosebire de reghe, Dica sta in banca lui, munceste, invata meserie si nu arunca cu ironii in stanga si-n dreapta. E un antrenor la inceput de drum, poate ca i s-a dat o palarie prea mare, dar cu multa munca poate deveni un antrenor bun.Voi nu intelegeti un lucru, acesti fotbalisti/antrenori, sunt rivali doar pe teren(majoritatea), in viata de zi cu zi sunt prieteni,oameni simpli, etc,de ce suporterii nu pot fi la fel?

satyricon
satyricon  •  06 Septembrie 2017, 23:07

Ce distractiv! *** vorbesc de arbitrii, de Deaconu, ei care sunt si au fost echipa sistemului. Pesedeii s-au trezit vorbind, ei care daca nu ar fi fost "sprijiniti", de 2 ani ar fi fost prin liga a 2-a! Echipa *** ce vede cupele europene doar la tv.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează