FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-0

SMS-ul care i-a impresionat pe dinamovişti după 0-3 cu Steaua: "E important cînd primesc astfel de mesaje!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 14:17

Antrenorul dinamovist Flavius Stoican a vorbit despre ce a lăsat în vestiar înfrîngerea dură cu Steaua, 0-3, şi a povestit un episod care le-a readus încrederea dinamoviştilor.

"Am avut o discuţie cu jucătorii, atmosfera e tristă, e normal. Le-am scos în evidenţă lucrurile bune, trebuie să învăţăm din astfel de meciuri. 

Important e cînd primesc mesaje de la foşti dinamovişti, oameni care sînt aproape de Dinamo, care au suferit şi s-au bucurat cu noi, cum a fost acum de la un jucător exponenţial, Dragoş Grigore, care le-a transmis «Capul sus, băieţi! Aţi făcut o partidă mare». Lucrurile astea nu trec neobservate în sufletul jucătorilor", a declarat Stoican la Dolcesport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
dynamovist
dynamovist  •  01 Noiembrie 2014, 22:11

Steaua a adunat tot ce era fotbalist consacrat in Romania. DInamo nu are bani sa tina pasul cu Steaua, dar bazandu-se pe jucatori tineri, a facut un meci destul de bun. Nu stiu daca trancaneati atat de mult daca Dinamo va dadea gol la cele 2-3 mari ocazii din prima repriza. Cred ca Stoican a aratat ce poate face pentru Dinamo si e momentul ca acest grup de tineri foarte talentati, sa fie antrenati de cineva care le poate da mai multa incredere. Avem nevoie de un antrenor care sa-i invete sa fie mai rai si sa-i intareasca psihic. DInamo are scaderi de ritm foarte mari in timpul meciurilor si incep sa joace haotic.

vap_andrei
vap_andrei  •  01 Noiembrie 2014, 19:28

«Luați-o sus băieţi! UNA GRANDE PARTIDA!» Hehe.

samertx
samertx  •  01 Noiembrie 2014, 17:41
Postat de santa_claus pe 01 Noiembrie 2014, 17:02

Par avion. ... (Sau, cel puțin, așa ar crede Nea Bianco. Că par...avion!)

Treaba lui! :)) Dar totul să se facă la vedere, cu aprobare! :))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close