FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA 1948

exclusiv Șoc la FC U Craiova 1948: Eugen Trică, alungat după ce a promovat! 2 nume importante pe lista înlocuitorilor

Adrian Mititelu Jr și Eugen Trică +39   FOTO
Adrian Mititelu Jr și Eugen Trică

Articol de , , - Publicat luni, 17 mai 2021 23:04 / Actualizat luni, 17 mai 2021 23:11

U Craiova 1948 caută un înlocuitor pentru Eugen Trică, antrenorul care i-a urcat pe oamenii lui Mititelu în prima ligă. În ciuda parcursului foarte bun din ”B”, conducerea nu-l consideră pe fostul mijlocaș îndeajuns de bun pentru eșalonul de elită.

Promovarea nu reprezintă o performanță suficientă pentru a-l menține în funcție pe un antrenor. Eugen Trică, tehnicianul lui U Craiova 1948, o să fie schimbat înaintea stagiunii următoare, chiar dacă el a izbutit să asigure progresul în primul eșalon cu două etape înainte de sfârșitul campionatului.

Conducerea nu crede că Trică ar fi un antrenor îndeajuns de bun și pentru "A", de aceea caută un "principal" cu experiență mai multă și cu anvergura necesară primului eșalon. Adrian Mititelu junior și colaboratorii lui din club au contactat deja mai mulți tehnicieni, cărora le-au oferit postul pe care-l ocupă Trică în prezent.

Ținte: Iordănescu, Neagoe

Printre antrenorii pe care i-au abordat alb-albaștrii sunt Edward Iordănescu și Eugen Neagoe. Primul e lider cu CFR, dar contractul său cu vișiniii va expira la finalul campionatului, așa că el se poate muta la alt club fără ca ardelenii să se opună. Încă nu e clar dacă Edi va continua la Cluj, nici măcar în scenariul în care câștigă titlul de campion.

Pentru Iordănescu jr., trecerea la clubul lui Mititelu ar arăta ca un regres, s-ar muta de la o formație de top, consacrată în Liga 1, la o nou-promovată înființată în urmă cu numai trei ani. Există însă indicii că U Craiova 1948 nu se va comporta ca o nou-promovată obișnuită în campionatul următor, nu-și va propune doar să-și păstreze locul din "A". 

Obiectivele vor fi mai mari, Mititelu speră să-și ducă echipa în play-off. Neagoe e un alt tehnician pe care îl au în vedere oltenii, l-au contactat și pe el. Fostul atacant al Universității e liber de când a plecat de la Astra.

Buget-record și achiziții importante

Indiferent de numele antrenorului, U Craiova 1948 va schimba și lotul în următoarele două luni, ca să-și alcătuiască o formulă cu care să se descurce în prima ligă. Bugetul va permite efectuarea unor transferuri importante. Surse din club povestesc că familia Mititelu a realizat recent o afacere din care a obținut 70-80 de milioane de euro.

Motivat de competiția cu rivala locală CS Universitatea, Mititelu e dispus să riște bani mulți încă din primul sezon de "A", doar ca să-l învingă pe Rotaru, adversarul lui principal, pe care l-a acuzat des că i-a furat rolul de patron al echipei orașului. 

"U Craiova a plătit salarii foarte mari, cu mult peste acelea pe care le achită în mod obișnuit cluburile din liga a doua. Clubul e capabil să ofere în sezonul următor salarii cu mult mai mari decât plătește CS Universitatea!" 
Daniel Stanciu, la DigiSport 

"Suntem printre primele trei din Liga 1, din punctul de vedere al situației financiare. Primele și salariile sunt la zi, toate plățile către furnizori sunt la zi, stăm la cele mai bune hoteluri tot timpul, plecăm cu două zile înainte la fiecare meci. Avem un buget nelimitat" 
Mircea Bornescu, la GSP Live

FC U Craiova a promovat în Liga 1! Sărbătoare pe „Ion Oblemenco”

VIDEO + FOTO Rapid - FC U Craiova 1-3 » Cel mai dulce eșec! Giuleștenii și oltenii, la braț spre Liga 1

Oamenii de fotbal s-au înghesuit, la propriu, la Rapid - FC U Craiova! Mircea și Răzvan Lucescu, în centrul atenției

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (80)
george_br
george_br  •  18 Mai 2021, 15:07
Postat de Ion Madalin pe 18 Mai 2021, 14:46

hai sa nu vorbim de furt de identitate :)))

Miroase rau, nu?

1790084017832338
Ion Madalin  •  18 Mai 2021, 14:46
Postat de george_br pe 18 Mai 2021, 11:09

Ai mare dreptate cu echipa artificiala, furtul de identitate, etc! Numai vezi ca ai gresit anul... e 2013 acolo...

hai sa nu vorbim de furt de identitate :)))

2032477083462047
Stanciu Daniel Antonio  •  18 Mai 2021, 12:11
Postat de eugen76_pan pe 18 Mai 2021, 09:37

pretene,noi nu avem nevoie sa ne recunoasca cineva..importatnt e ce simtim noi .cine ne reprezinta cu adevarat in suflet..nu o sa intelegi ca e "grele"

pandispane iar ai apărut...*** la toată ps 97 ...stii cine te recunoaste pe tine?olga...atat.nici mamii tau nu e sigură de tine...vezi ca se apropie ora 13.mai baga rpd un comentariu sa iei un corn de la manda .va urăște toată țara bai Chita cu banana la partea dor sala ....cum E vremea la TM?si in serbia ai mai fost.bai postac de 2 lei care nu stii unde stadionul tu vb de STIINTA..*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează