FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Șoc la FCU Craiova: Mititelu vrea să-l dea afară pe Napoli! Un stelist e dorit pe bancă + italianul a refuzat să mai vină la interviuri

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 20:31 / Actualizat luni, 20 martie 2023 23:03

Nicolo Napoli, antrenorul lui FCU Craiova, nu și-a făcut apariția la interviurile de la finalul meciului cu CS Mioveni, câștigat de olteni într-o manieră autoritară, scor 3-0, iar GSP.ro a aflat motivul din spatele acestei enigme. 

Sătul de ironiile primite pentru modul în care se exprimă în limba română în fața reporterilor, italianul refuză să mai vină la interviuri! Mai mult, patronul Adrian Mititelu pune la cale debarcarea acestuia și a găsit deja un înlocuitor: Nicolae Dică. 

Nu mai vrea să audă de România! I-a dat IGNORE selecționerului: „Nici la mesaje nu mi-a răspuns”
ROMÂNIA U21
Nu mai vrea să audă de România! I-a dat IGNORE selecționerului: „Nici la mesaje nu mi-a răspuns”

În ultimele săptămâni, odată cu rezultatele care au propulsat-o pe FCU în centrul atenției în Superligă, Nicolo Napoli a fost în mai multe rânduri aspru criticat de moderatorii și analiștii emisiunilor sportive pentru maniera defectuoasă în care comunică în limba română. Pe care nu a învățat-o nici acum, la aproape 20 de ani de la primul descălecat în Bănie! 

Adrian Mititelu îl vrea la Craiova pe Nicolae Dică

Ratarea play-off-ului a învolburat serios apele la FCU Craiova, iar situația lui Nicolo Napoli s-a complicat peste noapte, după KO-ul încasat de olteni săptămâna trecută, la Sfântu Gheorghe. Surse autorizate ale Gazetei Sporturilor dezvăluie că patronul Mititelu nu vrea să mai audă de Napoli și ar fi ales deja numele viitorului antrenor. Este vorba despre Nicolae Dică, adversarul craiovenilor de luni seara, aflat în prezent pe banca lui CS Mioveni.

Mititelu a fost atât de nervos din cauza eșecului cu Sepsi încât a luat în calcul să-l demită pe Nicolo Napoli în cazul în care echipa nu ar fi câștigat luni seara cu CS Mioveni, spun oameni din anturajul echipei. Alb-albaștrii s-au impus cu 3-0, italianul salvându-și, deocamdată, postul.

Nicolae Dică ar putea prelua oficial Craiova abia din vară, pentru că a fost deja pe bancă la două echipe din Liga 1 în acest sezon, FCSB și CS Mioveni.

Reacția celor de la FCU Craiova 

„Nu știm de unde apar aceste informații, însă nu este absolut nimic adevărat. Nicolo Napoli are contract cu FCU Craiova, iar acesta va fi respectat. Nu s-a pus nicio secundă problema demiterii. Nu înțelegem de unde apar invenții legate de alți antrenori. Îl respectăm pe Nicolae Dică, dar nu se pune problema să vină la FCU.

În privința absenței lui Nicolo Napoli de la interviuri, înaintea și după meciul cu CS Mioveni, conducerea a luat hotărârea ca pentru o mai bună înțelegere a declarațiilor, în viitorul apropiat, să apelăm, cel mai probabil, la un translator”, a fost reacția grupării oltene.

Ambii antrenori au contracte până la finalul sezonului. Napoli are ca obiectiv câștigarea play-out-ului și o bună evoluție în Cupa României, iar Dică abia ce s-a înhămat la salvarea de la retrogradare a Mioveniului. Și dac-ar dori Mititelu să-l angajeze pe Dică n-ar putea. Nu permite regulamentul.

Deocamdată sursele oficiale la FCU Craiova 1948 sunt patronii Mititelu și cu subsemnatul. Orice altă părere inseamnă doar speculații și deci, cancan.
Marcel Pușcaș, director general FCU Craiova

Mandatul #9 al lui Nicolo Napoli la FCU Craiova se apropie de final

Nicolo Napoli se află la cel de-al nouălea mandat pe banca echipei lui Adrian Mititelu, pe care a  mai antrenat-o în alte opt rânduri: 2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014, 2017, 2018-2019, 2020 și 2022. 

A salvat echipa de la retrogradare play-out-ul trecut, iar anul acesta a fost la un pas de o calificare în play-off, ratată în cele din urmă în „decisivul” cu Sepsi. 

CItește și alte știri de actualitate: 

Dragoș Albu a dat deșteptarea! FCU Craiova și-a revenit din șoc și a făcut instrucție cu CS Mioveni » Clasamentul din play-out
FCU Craiova - Mioveni 3-0
Dragoș Albu a dat deșteptarea! FCU Craiova și-a revenit din șoc și a făcut instrucție cu CS Mioveni » Clasamentul din play-out
Adrian Mititelu, mesaj la miezul nopții după umilința suferită de FCU Craiova: „Sepsi ne-a predat o corecție rușinoasă!”
SEPSI - FCU CRAIOVA 4-0
Adrian Mititelu, mesaj la miezul nopții după umilința suferită de FCU Craiova: „Sepsi ne-a predat o corecție rușinoasă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
kubaa
kubaa  •  21 Martie 2023, 15:54
Postat de FCUCraiova pe 21 Martie 2023, 15:17

Tôt prostovani raman si daca le spun ça tu esti in UK iar eu in FR , Forza Stiinta

*** E un multi cont . Nu a vazut FR sau UK in viata lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

FCUCraiova
FCUCraiova  •  21 Martie 2023, 15:17
Postat de kubaa pe 21 Martie 2023, 09:55

Iti dai seama ca popandauL creed ca suntem una si aceeasi persoana? :)))

Tôt prostovani raman si daca le spun ça tu esti in UK iar eu in FR , Forza Stiinta

kubaa
kubaa  •  21 Martie 2023, 14:50
Postat de george.br pe 21 Martie 2023, 10:06

Du-te si fa-ti scoala, v.c.!

:)))

Vezi toate comentariile (61)
Comentează