LIGA 1  ·  INCIDENT

Şocant!

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2008 00:00

Marius Constantin a plecat din antrenament după ce s-a încăierat cu Dani Coman, iar Rednic i-a transmis fundaşului să nu se mai întoarcă

Tensiunea celor 10 zile de cantonament a erupt, iar Marius Constantin a părăsit antrenamentul de ieri dimineaţă cu un sfert de oră înainte de final, după un conflict cu Coman! Mircea Rednic le-a strigat celor doi să se potolească, dar, după cîteva zeci de secunde, fundaşul s-a întors şi a mers către hotel. "Marius, dacă pleci, să nu te mai întorci! Ştii bine ce ai făcut, da?! Înapoi nu te mai întorci! Niciodată!", l-a avertizat "Puriul", dar Constantin şi-a continuat drumul. Cum s-a ajuns la acest episod? La un joc-şcoală care încheia şedinţa de pregătire, Despotovici a ajuns înaintea lui Coman la o minge şi a marcat. Marius era coechipier cu portarul "naţionalei" şi i-a reproşat golul primit, dar goalkeeper-ul s-a repezit spre el şi l-a împins nervos cu mîna, după care l-a admonestat şi pe Ranko, care-l lovise la umărul accidentat.

Rednic era pe margine şi a încercat să stingă conflictul, dar Constantin a părăsit imediat terenul de antrenament. Implicat accidental în conflict, Despotovici era extrem de afectat la finalul şedinţei de pregătire: "Sînt distrus, distrus! Mă simt foarte rău!".

"Tensiunea e de vină!"
Grigore Sichitiu crede că incidentul care i-a avut drept protagonişti pe Marius Constantin şi pe Dani Coman e explicabil prin prisma tensiunii acumulate. "Astfel de întîmplări sînt specifice acestor cantonamente lungi, în care se acumulează oboseală şi stres", a explicat directorul general adjunct al giuleştenilor.

Precedente
Scandalul de ieri nu e singular la Rapid. Iarna trecută, giuleştenii au mers în cantonament în Gran Canaria, unde Ionel Ganea şi Marius Constantin au avut o altercaţie la un antrenament. Tot Constantin a fost lovit în vestiar de către Viorel Moldovan, după ce fundaşul fusese eliminat în prima repriză a meciului cu Dinamo (1-4), iar în turul de campionat, la Iaşi, fostul braşovean i-a aplicat un cap în gură lui Emil Dică în timpul meciului, supărat că mijlocaşul pierduse o minge din care Poli îşi crease un contraatac.

 

 La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (115)
 •  17 Martie 2008, 09:34

Hello! Good Site! Thanks you! <a href=http://ldlznbskvq.com >http://ldlznbskvq.com</a>

 •  31 Ianuarie 2008, 01:04

baaaa..si voi ce faza...de ce nu vatzi rupt picioarele putin..???hmm...asta pana la urma nu a fost bataie..a fost asa o coteala..slabi sunteti...scapam de doi rapidisti f.a.e.i:) Fortza PoliTimisoara!!!

 •  31 Ianuarie 2008, 00:47

Sa va iau mortzii in pu la la toti onanistii de la gsp

Vezi toate comentariile (115 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1