FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Ce se întâmplă cu salariile la Craiova » Sorin Cârțu a făcut anunțul, după ce FCSB și alte rivale au înjumătățit contractele

Sorin Cârțu, președinte Universitatea Craiova
Sorin Cârțu, președinte Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 11:20

Sorin Cârțu (64 de ani), președinte al CS U Craiova, a anunțat că salariile jucătorilor nu vor fi modificate dacă suspendarea campionatului nu durează mai mult de două luni.

Cu toate acestea, dacă pauza forțată din cauza pandemiei de coronavirus va fi mai lungă, jucătorii ar putea avea de suferit.

„Dacă întreruperea este în jurul a două luni, nu se va umbla la salariile jucătorilor. Am avut o discuție în sensul ăsta cu domnul Rotaru și mi-a explicat acest lucru. Jucătorii pot sta liniștiți. Nu știu ce va fi dacă se prelungește mai mult perioada asta, dacă vor fi 3-4 luni... 

E normal să suferi în privința bugetului, e problemă de ticketing, e vorba de sponsor, vă dați seama că toți au suferit pierderi. În situația asta, de doar 2 luni, la noi nu se va umbla la salariile jucătorilor”, a declarat Sorin Cârțu la PRO X.

Nu știu de Martic, este adevărat că nu i s-a prelungit contractul, dar nici nu i s-a reziliat. Dacă vrea, poate să semneze cu oricine”
Sorin Cârțu, președinte Universitatea Craiova

Mai multe echipe din Liga 1 au anunțat deja că vor scădea drastic salariile, printre ele numărânduse FCSB, Viitorul, Chindia și Poli Iași. La polul opus se află campioana CFR Cluj, care va menține salariile jucătorilor la același nivel, cel puțin până la 1 iunie. (Detalii AICI)

Scandal în vestiarul FCSB, după ce Florin Tănase a semnat pentru reducerea salariului: „TRĂDĂTORULE!”

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre Liga 1:

FCSB. Ce criză? Nike îi transferă pe Florinel Coman şi Florin Tănase! Câți bani iau jucătorii

Jucătorii FCSB au cedat: salarii tăiate până în septembrie! » Florin Tănase acuză Gazeta, deși Gigi Becali a confirmat dezvăluirile redacției: „Ziar mincinos!” :)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1731885997060900
Niculae Petre  •  27 Martie 2020, 17:28

Vad ca pe zi ce trece marea echipa din Craiova are pretenti foarte mari.Mai precis nu Cartu sau Popescu dicteaza cum se va termina campionatul.Anul trecut ati ajuns in cupele europene datorita lui Hagi.De fiecare data ati fost eliminai inca din primele tururi asa ca taceti din gura si vedetiva de echipa voastra.Ultima data ati luat 4 de la FCSB.

marius.bxl
marius.bxl  •  27 Martie 2020, 14:37

Cârtule ce inseamna ticketing ?

514091889218839
Mihai Buzea  •  27 Martie 2020, 12:42

De ce un om poate sa trăiască cu 2000-3000lei pe lună si un fotbalist nu poate cu 2000 euro? Chiar sunteti idioți toți?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează