FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-1

VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-1 // Sorin Cârțu, președintele lui CS U Craiova, cere schimbări rapide: „E clar! Strategia nu a fost bună” » S-a dat Rocha lovit?

Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 16:55

CS U Craiova a pierdut meciul cu Viitorul, scor 1-2, iar oficialii oltenilor și-au luat gândul de la titlu. Sorin Cârțu, președintele formației, cere o analiză rapidă a situaței.

„Trebuie să analizăm bine ce se întâmplă la ora actuală, dar nu o vom face la televizor. Au trecut cinci etape din play-off, sunt puncte puține. Trebuie să ne gândim la altceva acum, nu la titlu. La momentul ăsta suntem mai aproape de a ne lua Hagi fața decât să urcăm în clasament.

Sunt mulți accidentați. Unii joacă un meci, apoi au iar probleme. Nu l-am putut folosi pe Cristea, nici pe Rocha. Problema cu Koljic e cea mai gravă.

E clar că strategia nu a fost cea mai bună în iarnă. Cei care au fost aduși așteptam să aibă un aport mai mare. Rocha a zis că îl doare piciorul când am vrut să-l băgăm cu Steaua. Cu Viitorul iar nu a putut să joace”, a declarat Cârțu la TV Digi Sport. 

vezi și:

VIDEO+FOTO Gol fabulos marcat de Ianis Hagi! Rivaldo s-a bucurat cu Marilena Hagi, „Regele” a făcut show pe margine

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
2219685258092191
Bajea George  •  14 Aprilie 2019, 22:16

Domnului cu "replicile" la comentarii. Stimabile, eu sunt suporter al Universității din vremea când se numea Știința Craiova. Ăsta e singurul motiv pentru care un idol al Craiovei precum Sorin Cârțu are o funcție administrativă (!), iar un antrenor mediocru stâlcește limba română la fiecare vorbă căznită. A fi un bun suporter nu înseamnă să fii indiferent atunci când echipa ta de suflet nu joacă nimic. Ai văzut vreo minge ajunsă la atacanți, pe faza de tranziție de la mijlocași, altfel decât din degajările lui Pigliacelli ? Bine că nu-l mai avem pe Calancea, ca să vedeți și voi realitatea. Tot atât de adevărat este și culpa patronului pentru apetența sa pentru banii rezultați din vânzarea celor mai buni jucători. De aici și criza de valoare a lotului.

mihai_luchian
mihai_luchian  •  14 Aprilie 2019, 21:32

Operațiunea "șo pe italian" în frunte cu domnul căruia i s-a pus pata pe plexiglas. Îi urez lui Mangia mult succes la următoarea echipă. Un mare caracter,dar cu *** nu te pui. Mi dispiace SIGNORE, ma questa e oltenia! PS:Din partea mea are nota 10 la limba română, mai mult decât anumiți alții ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kaloogarele
kaloogarele  •  14 Aprilie 2019, 21:17
Postat de antalmihai pe 14 Aprilie 2019, 20:09

Stie limba romana mai bine decit orice antrenor strain care a trecut prin romania, si chiar e un bun antrenor. Lotul e problema...Dar tu esti un bun suporter??? Si tu ai o problema, fiindca nu te consider aproape de echipa prin limbajul tau... Oare nu tot acest antrenor era si acum citeva luni , cind eram in voga???

trecind peste brusca sensibilitate (pe fessbuc la club se injura ca *** si nu te mai deranjeaza): ce e aia "bun suporter"? da o definitie, te rog. ca sa stim despre ce vorbim.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează