FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CS TUNARI 7-0

Sorin Paraschiv: "Steaua va resimţi lipsa spiritului lui Bănel Nicoliţă"

Sorin Paraschiv, alături de Bănel Nicoliţă
Sorin Paraschiv, alături de Bănel Nicoliţă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 31 august 2011 22:52

Fostul căpitan al Stelei, Sorin Paraschiv, a vorbit despre plecarea lui Bănel Nicoliţă în Franţa, la Saint Etienne.

"Punctul financiar şi-a spus şi el cuvîntul la plecarea lui Bănel. Era încîntat că va juca în Franţa, a fost primit foarte bine de preşedinte şi de antrenor. Cred că i se potriveşte campionatul francez, sînt jucători foarte puternici acolo, Bănel se pliază bine pe Ligue 1. A avut o ofertă foarte bună, la noi în campionat îi trebuiau 4-5 ani să strîngă aceşti bani.

Nu cred că Steaua îşi permitea să piardă un jucător ca Bănel liber de contract. Cred că Steaua va resimţi doar lipsa spiritului lui Bănel Nicoliţă din ultimii 6-7 ani. Are jucători valoroşi, dar cred că îi va lipsi Bănel. Sînt jucători care îl pot suplini în vestiar: Tănase sau Galamaz, care a jucat şi la Rapid, şi la Dinamo.

Tibi Bălan ar putea juca la Steaua, ar fi un transfer reuşit", a spus Sorin Paraschiv la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
dash.berlin
dash.berlin  •  03 Martie 2014, 16:27
Postat de imperator pe 31 August 2011, 22:56

Eu cred ca cei care intradevar ii vor simti lipsa vor fi spectatorii , vor vedea si ei un meci linistiti ! :)

:))))))))

doctorul_de_garda
doctorul_de_garda  •  01 Septembrie 2011, 00:50
Postat de vyb_texas pe 01 Septembrie 2011, 00:34

ar trebui sa iti fie rusine ) tie si altora ca tine ) , sa vb asa despre el . nu a fost el prea vedeta dar macar punea suflet , se vedea ca joaca si pt alceva decat pt figuri , o sa-i simtiti lipsa , o sa vedeti .

buratinos e cracra .

vyb_texas
vyb_texas  •  01 Septembrie 2011, 00:34
Postat de buratinos pe 31 August 2011, 23:55

Daca te uiti la fatza lui, imediat vezi si spiritul lui de choclar......vai de mama voastra cu steaua nordului in poarta, mai de ras ca voi nu a reusit nimeni sa ajunga. Pana si pentru Dinamo am respect mai mare.

ar trebui sa iti fie rusine ) tie si altora ca tine ) , sa vb asa despre el . nu a fost el prea vedeta dar macar punea suflet , se vedea ca joaca si pt alceva decat pt figuri , o sa-i simtiti lipsa , o sa vedeti .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează