FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

Soția lui Adam Nemec, fostă Miss, face senzație pe litoralul românesc

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2022 10:48 / Actualizat sambata, 13 august 2022 10:57

Zuzana Kollarova, fostă Miss Slovacia și soția lui Adan Nemec, atacantul celor de la FC Voluntari, face pe plajele din România.

Adam și Zuzana Nemec sunt împreună de mai mult timp, iar în 2018 și-au oficializat relația și s-au căsătorit la Bratislava. În 2021 au aflat că vor deveni părinți pentru prima oară. Frumoasa parteneră a lui Nemec, în trecut desemnată Miss Slovacia, e în continuare extrem de activă pe Instagram, unde postează fotografii din viața cuplului. 

+45 FOTO

Iar imaginile îi lasă cu gura căscată pe urmăritori. În vara acestui an, cei doi s-au relaxat mai mult în România, Zuzana postând mai multe fotografii de la resorturi de lux din Mamaia

FOTO „Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta!" » Femeia care s-a iubit cu Dănciulescu și Tibi Bălan, contract spectaculos la TV

Cum se ascundea Marica » Ilinca Vandici, dezvăluiri incredibile despre amantele fostului fotbalist: „M-am ferit să par o nebună"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  13 August 2022, 11:29

Ce face Zuzana pe plaje ?...nu ne lasati in suspans ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează