FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Sougou a slăbit trei kilograme în perioada Ramadanului » "Credinţa îmi dă forţă"

Sougou a slăbit trei kilograme în perioada Ramadanului
Sougou a slăbit trei kilograme în perioada Ramadanului

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 septembrie 2011 17:29

Golgeterul clujenilor, Modou Sougou, spune că e pregătit pentru duelurile cu Vaslui şi Rapid.


Atacantul clujenilor, senegalezul Modou Sougou (26 de ani), a respectat cu stricteţe regulile din perioada Ramadanului (1 august - 30 august). Jucătorul a admis că postul ţinut de-a lungul celei mai importante sărbători musulmane i-a afectat randamentul sportiv. "A fost o perioadă dificilă pentru mine. A fost un moment delicat, pentru că de la ora 8:00 pînă la 21:00 nu m-am atins nici de apă, nici de mîncare. Am slăbit 3 kilograme, nu m-am simţit deloc bine, dar mi-am respectat mereu religia. Au fost meciuri pe care nu le-am putut termina în teren, simţeam că mă afectează acest regim. Am primit un program special din partea medicului şi sînt pregătit să redevin jucătorul care am fost în primele etape", a spus Sougou.

Fostul jucător al lui Academica Coimbra a declarat că nu înţelege de ce meciul cu Oţelul a generat un scandal imens între patronul Vasluiului şi Arpad Paszkany. "Nu ştiu de ce a spus domnul Porumboiu asemenea lucruri despre noi. Eu nu sînt obişnuit cu astfel de discuţii şi nu cred că ar fi normal să-i răspund unui patron de club. Eu am simţit în teren că a fost o luptă adevărată cu Oţelul, iar noi am meritat victoria. Vasluiul este o echipă foarte bună, pe care eu o respect şi cred că ar fi normal ca şi ei să ne respecte pe noi. CFR-ul va juca fiecare meci pentru a învinge, aşa că nu se pune problema să fim mulţumiţi cu un punct în disputa de luni cu Vaslui", a încheiat Sougou.

Sougou a evoluat în trei partide în luna august cu Gaz Metan (0-2), Pandurii (0-2) şi Sportul (6-1)

3 goluri a marcat Sougou pentru CFR Cluj în acest sezon

"Trebuie să aplicăm ceea ce am exersat la antrenamente în toată această perioadă. Indiferent de rezultatul final, noi trebuie să ieşim cu capul sus după ultimul fluier şi să fim împăcaţi că am dat totul în teren" - Modou Sougou, atacant CFR Cluj

Costa: "Nu intraţi în panică!"
Sougou e convins că feroviarii au învăţat ceva după înfrîngerile cu Gaz Metan şi Pandurii. "Noi ne propuseserăm 6 victorii în acest start, dar uite că am pierdut două meciuri. Acele înfrîngeri, paradoxal, ne-au ajutat foarte mult. Ne-am dat seama unde am greşit şi am reuşit să corectăm repede problemele. Veţi vedea că şi alte echipe vor întîmpina dificultăţi, dar noi am reuşit să le rezolvăm încă din start. Antrenorul a fost mereu alături de noi, ne-a spus să nu intrăm în panică şi să ne păstrăm concentrarea", a spus Sougou.

Paszkany l-a lăudat pe Bud: "Nu e puţin lucru să dai două goluri Stelei. Sper să revină la Mediaş la forma lui de altădată şi din vara lui 2012 să începem un nou sezon împreună".

Ronny a revenit la antrenamentele lui Jorge Costa. Brazilianul va putea juca titular, luni, în partida cu FC Vaslui.

Mijlocaşul Pedro Celestino e favorit să-i ia locul lui Gabi Mureşan în primul unsprezece la meciul de săptămîna viitoare. Mureşan a încasat al patrulea galben al stagiunii, la Galaţi, şi e suspendat.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
transilvano
transilvano  •  17 Septembrie 2011, 19:03

Succes SOUGOU !!! Forzzza CFR CLUJ-NAPOCA !

fann_liverpool
fann_liverpool  •  15 Septembrie 2011, 18:23

intradevar africanii respecta cu sfintenie ramadanul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează