FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

SPECIAL 3 ani cu Negoiţă patron la Dinamo! » Mai slab nu se poate! Mai jos nu există!

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 01:00

Ionuţ Negoiţă a venit la Dinamo în vara lui 2012, preluînd o treime din pachetul de acţiuni ale clubului, iar în martie 2013 a intrat în posesia a 99% după plecarea lui Nicolae Badea.

De atunci a început să-şi impună filosofia de conducere, iar Gazeta Sporturilor de astăzi a analizat într-un material amplu, de două pagini, tot ceea ce s-a întîmplat sub domnia lui Negoiţă în Ştefan cel Mare.

Negoiţă a condus clubul Dinamo în cea mai neagră perioadă din întreaga lui existenţă de peste 67 de ani. Gazeta face o recenzie a evoluţiei clubului, după criterii diverse, iar concluzia este una singură: DEZASTRU pe linie!

În Gazeta de azi, la chioşcuri sau în varianta digitală, poţi afla şi ce încasări uriaşe a avut Dinamo în ultimii ani din drepturi TV, sponsori şi vînzări de jucători. Chiar şi aşa, Dinamo nu a cumpărat nici un jucător.

Nu rata toate aspectele analizate de reporterii GSP, la chioşcurile de ziare sau în Gazeta Digitală.

Alte materiale din ediţia tipărită de astăzi sau din Gazeta Digitală:

√ Asaltul final! Steaua vrea să facă 3 achiziţii pe ultima sută de metri

√ Tinereţe vs experienţă! Plusuri şi minusuri pentru Steaua şi ASA Tg. Mureş înainte de Supercupă

√ O nouă ceartă între şefii lui Dinamo » Alexe, mărul discordiei

√ Interviu exclusiv cu Pawel Golanski, polonezul care a revenit în Liga 1 să-i fure titlul Stelei

√ Reportaj exclusiv de la Red Bull X-Alps 2015, cursa care traversează Alpii

√ Cele mai bune pariuri sînt în Gazeta de azi! Mergi pe mîna noastră

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (89)
206859366372985
Scolaru LAri  •  19 Februarie 2017, 15:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luc11
luc11  •  07 Iulie 2015, 01:42

sa fim realisti : Liga I este supraestimata dpdv financiar, numai FCSB si Astra au puterea financiara sa se bata la titlu....locul II, III fara participari in grupele cupele europene, in conditiile unor salarii mari pentru jucatori experimentati , dar fara sanse de vanzare la exterior, nu asigura venituri peste cheltuieli si in final conduc la insolventa si mai rau la faliment, vezi : Vaslui, Timisoara, CFR, Rapid, Dinamo, Petrolul ....urmeaza : ASA, Botosani s.a.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Iulie 2015, 18:39

ahahahhs

Vezi toate comentariile (89)
Comentează