FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB

Spectatorii rămân pe stadion până la final la Craiova - FCSB! Decizia se aplică pentru toate meciurile

Suporterii Craiovei rămân pe stadion 90 de minute la derby-ul cu FCSB, nu doar o repriză
Suporterii Craiovei rămân pe stadion 90 de minute la derby-ul cu FCSB, nu doar o repriză

Articol de - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 12:45 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 16:28

CS Universitatea Craiova - FCSB, derby-ul rundei #17 din Liga 1, va beneficia, în cele din urmă, de spectatori. Nu doar 45 de minute, ci pe toată durata întâlnirii din Bănie.

  • CS Universitatea Craiova - FCSB se joacă astăzi, de la ora 20:15, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Digi Sport și TV Telekom Sport.
  • Partida va fi analizată înainte, la pauză și la final în trei ediții speciale GSP Live.

Oltenii au anunțat, printr-un comunicat, că suporterii nu vor fi alungați din tribune la pauză, așa cum se stabilise inițial. Astfel, la derby-ul din această seară vor asista aproximativ 9.000 de spectatori, adică 30% din capacitatea totală a arenei (30.983 de locuri). 

Pot intra pe stadion fanii vaccinați împotriva Covid-19 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete, dar și cei care au trecut prin boală și se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării.

Craiova cheamă fanii la stadion pentru derby-ul cu FCSB » Mesajul publicat de olteni
CSU CRAIOVA - FCSB
Craiova cheamă fanii la stadion pentru derby-ul cu FCSB » Mesajul publicat de olteni

Oficial! Spectatorii rămân pe stadion până la finalul meciului!

„90 de minute pe stadion! 90 minute pentru Știința! Veste excelentă înaintea duelului cu FCSB: suporterii care vor participa la derby-ul din această seară nu mai sunt nevoiți să plece acasă la pauza meciului și pot asista la întreaga partidă. 

„Facem un apel către toți suporterii noștri să păstreze OBLIGATORIU biletul la meci până în momentul în care ajung acasă, după finalul partidei. De asemenea, la acest meci trebuie să se respecte distanțarea socială în arenă, cu o capacitate de 30%, conform legilor în vigoare. Nu avem nicio scuză să nu susținem Știința din Vulcanul de pe Oblemenco”, se arată în comunicatul emis de club. 

Decizia e valabilă pentru toate meciurile

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a anunțat că măsura este valabilă pentru toate meciurile de fotbal care se termină după ora 21:00. 

S-a discutat de meciurile de fotbal, că încep la ora 20 şi se termină mai târziu de ora 21, pentru persoanele care se întorc acasă. În discuţia pe care am avut-o acum, s-a hotărât ca persoanele respective pot arăta chiar biletul lor de la meci şi să spună că se întorc de la meci, că sunt pe drum acasă. Şi asta este hotărârea, nu trebuie alte modificări în legislaţie. 

Ministerul de Interne va trimite o instrucţiune la organele de control ca să ştie de acest lucru. Nu sunt meciuri în fiecare zi, sunt puţine şi se va aplica această regulă ca la întoarcerea acasă persoana arată biletul de la meci şi că este pe drum către casă dacă a depăşit ora limită.
Raed Arafat

Ultrașii din Peluza Nord au făcut scandal

În prealabil, suporterii din Peluza Nord amenințaseră că vor protesta dacă vor fi trimiși acasă la pauză:

„Dacă oficialii o să întrerupă meciul pentru că în tribune se vor afla spectatori, nu o să facă decât să demonstreze care a fost scopul programării partidei la această oră, și anume favorizarea echipei oaspete, FC FCSB. Vă asigurăm ca dacă meciul nu se va putea vedea pe stadion, o sa facem tot ce tine de noi sa nu se vada nici la televizor”, a fost  o parte din mesajul Peluzei Nord Craiova.

Vezi și alte știri de actualitate: 

VIDEO Loredana Groza, mesaj înainte de Universitatea Craiova - FCSB: „Pe ei!”

Craiova cheamă fanii la stadion pentru derby-ul cu FCSB » Mesajul publicat de olteni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (96)
alex.aelev
alex.aelev  •  28 Noiembrie 2021, 22:37

Au ramas degeaba, plecara ofticatzi!

wrx.
wrx.  •  28 Noiembrie 2021, 18:51
Postat de george.br pe 28 Noiembrie 2021, 18:39

Aia a venit la pachet, evident! Era parte a planului ***, ca sa potoleasca masele din Craiova. ***

Pisi Nord nu exista ca miscare Ultras. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wrx.
wrx.  •  28 Noiembrie 2021, 18:44
Postat de george.br pe 28 Noiembrie 2021, 18:39

Aia a venit la pachet, evident! Era parte a planului ***, ca sa potoleasca masele din Craiova. ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (96)
Comentează