FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Șpriț de zile mari cu Cornel Dinu și doi dinamoviști celebri: „Am stat până la 5 dimineața și am plecat rangă spre nunta mea! Ne băga sub masă”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2020 11:36

Ștefan Bănică jr. a fost invitatul lui Dan Capatos la emisiunea Xtra Night Show, de pe Antena 1. Înainte să vorbească despre muzică și problemele artiștilor din România din ultimele două luni, cei doi au depănat amintiri despre Dinamo și Cornel Dinu.

"Mai bifăm o premieră la emisiune și-l avem invitat pe Ștefan Bănică jr. Bun prieten de-al meu, cu care m-am îmbătat cu o seară înainte de a mă însura. Ha, ha, ha. Fix înainte de seară de a mă însura. Eram cu el și cu Cornel Dinu la Ambiance sau la Ficus. Nici nu mai știu... Oricum veneam de la un meci al lui Dinamo și am stat până la 5 dimineață. Atunci am plecat rangă spre căsnicia de a doua zi. Chiar voiau să vină la mine acasă să spună că n-am fost la curve. Întâmplare din 2004...", și-a început Capatos poveștile comune cu Bănică.

"Dacă e poveste cu Mister înseamnă că am comis-o... Am și eu o una cu Mister tot din 2004. Mă duc la Teo la emisiune, era la ProTV. Promovam concertul de Crăciun. Am plecat pe 6 decembrie de la ea și în 5 minute am rămas fără voce... Spital direct a doua zi, pauză vocală. Toată lumea era disperată că aveam concertele de pe 11 decembrie. Și mă sună Mister: «Luciiiianooooooo, ma che fai? Lucianooo Pavarotti, nu poți să vorbești? Dă-mi voie să-ți dau un semn discret! Lucianooo». Mister, te pup cu Dinamo al nostru... Vai de mama noastră. Nu ne lăsăm", a spus și Bănică jr.

"Să ciocnim! Avem voie că-i trecut de 12 noaptea! Și oricum e ceai... Ceai de tei, dar e pus din pahar din sticlă. De la Mister am învățat!"
Ștefan Bănică jr.

Șpriț de zile mari cu Cornel Dinu și doi dinamoviști celebri: „Am stat până la 5 dimineața și am plecat rangă spre nunta mea! Ne băga sub masă”

"Toți am învățat asta de la Mister. Din punctul ăsta de vedere ne învăță pe toți până ne băgă sub masă"
Dan Capatos

Cornel Dinu, detalii despre cumpărarea lui Dinamo: „Sunt 40.000 de oameni! S-ar face un buget de 4 milioane”

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Trecutul neștiut al lui Virgil Musta, medicul care a vindecat cei mai mulți bolnavi de COVID-19: căpitan în naționala de fotbal care a luat bronzul la un turneu final + 3 povești inedite

George Țucudean, aproape de un comeback de senzație » Două oferte primite imediat după scandalul de la CFR Cluj

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
creeperno
creeperno  •  14 Mai 2020, 23:03

Bautura si manele...femei de sapte stele

bodrin
bodrin  •  14 Mai 2020, 17:12

Am plecat "rangă"? Poate mangă, sigur, pe românește...

107991897552266
Piramidon Quijote  •  14 Mai 2020, 14:24

*** . ***(pardon ...) *** ... 9

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează