FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Srgian Luchin cere sprijin pentru Ionel Dănciulescu: "Nimeni nu înţelege poziţia lui, trebuie să i se ofere un post mai bun"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 ianuarie 2014 22:03

Srgian Luchin, noul fundaş al lui Botev Plovdiv, a vorbit despre situaţia lui Ionel Dănciulescu, numit team manager la Dinamo în această iarnă.

"Dănciulescu are o poziţie în club pe care nimeni nu o înţelege. A jucat atîţia ani, este în fenomen de atîţia ani, cred că merită un post mult mai bun decît are la ora actuală. Sper să i se ofere şansa să se implice mai mult la echipă", a spus Srgian Luchin la DolceSport.

Acesta vorbit şi despre motivele pentru care a ales să semneze cu gruparea bulgară: "Normal că e important că sîntem împreună în continuare. Eu o să îl ajut puţin, pentru că ştiu puţină bulgară. Îmi lasă puţin un gust amar această despărţire de Dinamo. Domnul Negoiţă a spus că e mai bine să găsim oportunităţi să jucăm în altă parte.

Antrenorul de la Botev ne-a dorit foarte mult. Toată lumea o să ne judece pentru că am ales Bulgaria, un campionat slab, dar condiţiile de aici se aseamănă cu cele din Germania. Avem o bază de antrenament cu şase terenuri", a încheiat Luchin.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
dannicola
dannicola  •  12 Ianuarie 2014, 08:36

Se face atita tam tam despre felul cum sunt tratati fosti jucatori ai unor echipe care renunta la activitate. Despre ce vorbim? Ei sunt fotbalisti profesionisti si joaca pentru cine plateste mai bine. Chestia cu fotbalistul/antrenorul care a jucat doar la o echipa este de domeniul trecutului. Esti platit pentru ceea ce faci in momentul respectiv, dupa aceea este optiunea ta (daca esti "destept"). Culmea este ca cei care "critica" faptul ca nu sunt pastrati la club sunt disponibili sa isi schimbe "patronul" daca gaseste o slujba mai bine platita!! In rest numai de bine.

plischi
plischi  •  12 Ianuarie 2014, 07:02

ceva pe la ministerul de interne nu se gaseste pentru el?!

belamy
belamy  •  12 Ianuarie 2014, 06:44

.... 6 terenuri de joc ? doar pentru fotbalisti, tu ai nevoie de o masa si un scaun sa-ti completezi biletul la pariuri. de fapt si noul tau numar de pe tricou va fi "1x2".

Vezi toate comentariile (20)
Comentează