FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Stă 3 săptămâni! S-a accidentat cu Craiova şi va rata returul Cupei Ligii cu Steaua

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2017 00:00

De abia ce s-a acomodat cu echipa noul fundaş al lui Dinamo, Claude Dielna, 29 de ani, că s-a şi accidentat!

Stoperul francez a suferit o microleziune fibrilară în victoria cu Craiova, scor 2-1, şi va sta departe de gazon în jur de trei săptămâni, ceea ce înseamnă că va rata returul semifinalei din Cupa Ligii, cu Steaua, dar şi "finala" din campionat, pentru accederea în play-off, cu Pandurii.

Sosit în această iarnă în Ştefan cel Mare, excentricul Dielna i-a luat locul în primul "11" croatului Luka Marici. După o primă evoluţie ezitantă, cu Chiajna, masivul Claude a fost printre cei mai buni oameni în victoria cu Botoşani, scor 1-0, şi s-a descurcat onorabil acum două seri, cu trupa lui Mulţescu.

În minutul 77, Contra şi-a consumat cea de-a treia schimbare, introducându-l pe Maxi Oliva în locul lui Adam Nemec. La scurt timp, Dielna a început să şchioapete şi să scrâşnească din dinţi de durere. Neavând altă soluţie, Cosmin l-a trimis pe Maxi Oliva în defensivă, iar Dielna a evoluat în atac, încercând să ţină cât mai mult de minge şi să devieze baloane utile pentru colegi, cu toate că a jucat practic într-un singur picior.

Dinamo mai are în lot cinci fundaşi care pot evolua în axul central al defensivei: Ionuţ Nedelcearu, Luka Marici, Mihai Popescu, Alin Dudea şi Luca Ceccarelli. Cel mai probabil, se va apela la cuplul Nedelcearu-Marici, aceasta fiind varianta cea mai uzitată de fostul tehnician Ioan Andone.

3 meciuria jucat Dielna în Liga 1 pentru Dinamo, fiind integralist în toate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează