FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Stă la rînd la mărire » Stoican aşteaptă un nou salariu din partea şefilor dinamovişti

Stoican a strîns 10 victorii, două remize și două eșecuri ca antrenor al
Stoican a strîns 10 victorii, două remize și două eșecuri ca antrenor al "cîinilor"

Articol de - Publicat duminica, 05 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 ianuarie 2014 19:20

Stoican a primit asigurări din partea şefilor că salariul său lunar, acum cifrat la 3.000 de euro, va fi aproape dublat în perioada imediat următoare.

Flavius Stoican a revigorat echipa din Ştefan cel Mare, urcînd-o în doar trei luni de la locul 12 pe 5, în apropierea cupelor europene. Iar acum, la început de an, i s-a pregătit un premiu. Moş Crăciun vine în ianuarie pentru tehnicianul de 37 de ani, căruia i se va mări contractul lunar de la 3.000 la 5.000 de euro.

Stoican va reveni marţi în Capitală şi va avea o discuţie cu conducerea clubului privind atît strategia de pregătire din iarnă, pentru sezonul de primăvară, cît şi creşterea salarială. În acest moment, cel mai bine remunerat în Liga 1 e Laurenţiu Reghecampf, cu 300.000 de euro pe an!

Abia instalat la CFR, Vasile Miriuţă va încasa 120.000 euro pe sezon, în vreme ce Cătălin Anghel, recent adus pe banca Săgeţii Năvodari, ia cea mai mică leafă de "principal" din prima divizie, circa 2.000 euro pe lună!

6 meciuri fără înfrîngere a acumulat în finalul lui 2013 Dinamo, în toate competiţiile: 5 victorii şi un egal

73,3 la sută este procentajul punctelor cîştigate de Dinamo cu Stoican antrenor

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Banii pînă-n Antalya
Dinamoviştii au motive să se antreneze liniştiţi în cantonamentele iernii. Ionuţ Negoiţă intenţionează să ajungă la zi cu plata salariilor, după ce-a achitat o bună parte din restanţele toamnei chiar înainte de Crăciun. Roş-albii au primit asigurări că vor încasa banii pînă cînd vor pleca în primul stagiu din Antalya, pe 13 ianuarie.

Caută parteneri de charter
"Cîinii" au primul stagiu de pregătire în perioada 13 - 24 ianuarie în Antalya, iar al doilea este în perioada 28 ianuarie - 9 februarie în Spania, la Marbella. Pentru prima perioadă, s-a ajuns la un acord, în principiu, cu cei de la U Cluj pentru a închiria un charter, aşteptîndu-se răspunsul unei a treia formaţii. Se caută soluţii şi pentru stagiul secund, pentru a nu se pierde timp cu o cursă de linie.

Playtech: Imagini bombă cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina. Anamaria Prodan va înnebuni


Comentarii (11)
leonv
leonv  •  05 Ianuarie 2014, 21:08
Postat de calinescu_ pe 05 Ianuarie 2014, 09:31

STOICAN NU A DOVEDIT NIMIC ....!!!! EL A ALTERNAT DIN DECIZII PENIBILE IN SOLUTII BUNE SI PANA LA URMA A IESIT BINISOR ...!!!! DACA VA ELIMINA MINUSURILE SI VA AVEA CONTINUITATE IN BINE ATUNCI E OK ....!!!! DAR DIN CATE SE VEDE PE PIATA TRANSFERURILOR SI A ZVONURILOR , STOICAN NU A INVATAT DIN GRESELI SI IMPLICIT NU E IN STARE SA CONSTRUIASCA O ECHIPA DE TEMUT ...!!! EL INCEARCA SA FACA O ECHIPA SPECULATIVA (INCLUSIV DIN GRESELILE ARBITRILOR) IAR ASTA NU PREA INCANTA PE "DINAMOVISTII" CUNOSCATORI AI FENOMENULUI !!!

Ai dreaptate in multe privinte dar nu in tot ce afirmimai ales cu cea legata de arbitrii,steoaia a facut anul asta o gramada de puncte cu ajutorul arbitrilor ......la lotul actual (unul slab valoric) dinamo ocupa un loc foarte bun iar negoita nu este un miliardar adevarat ,ci unul de carton, ca mai toti ai Romaniei are meritul ca dinamo nu a avut soarta rapidului.,toti vor sa aiba lot ca a lui steaua dar uitati cate zeci de milioane de euro si cate sute de jucatori a vanturat pana a ghicit lotul,antrenorul , dupa sapte ani pana a castgat un campionat !

playaplaya69
playaplaya69  •  05 Ianuarie 2014, 15:45
Postat de eucutine pe 05 Ianuarie 2014, 09:39

Pana una alta, Stoican nu are nicio victorie in fata unei echipe mai rasarite. Cum a dat peste niste echipe mai de Doamne-ajuta (cfr si astra), cum a pierdut lamentabil. sa invingi navodari, botosani sau recas, o poate face si calinescu, cu toate formulele halucinante de echipa.

Comentariul tău...cu petrolul a luat gol in minutul 90 dinamo, cu pandurii in primul meci 2-1 a fost cand i-a dat om afara lui dinamo sa mai dea 2 goluri pandurii sa castige meciu, dupa, in cupa i-a ars pe pandurii, a facut egal la vaslui, nu a pierdut de vreo 7 meciuri, nu inteleg care e problema ta, pentru o echipa in reconstructie care era la faliment aproape ca si rapidul, e excelent cum joaca dinamo, e de nota 11, pt o echipa care daca veneau investitori era in liga B si dupa ce i-au plecat mai toti jucatorii de baza si actionarii, dar voi sunteti limitati in gandire, ce sa va ceara omu, voi stiti doar steaua e buna si atat, da nu luati in calcul alte zeci de posibilitati, copiii din zi

playaplaya69
playaplaya69  •  05 Ianuarie 2014, 15:45
Postat de unico_biancorossi pe 05 Ianuarie 2014, 14:20

..) bravo.

cu petrolul a luat gol in minutul 90 dinamo, cu pandurii in primul meci 2-1 a fost cand i-a dat om afara lui dinamo sa mai dea 2 goluri pandurii sa castige meciu, dupa, in cupa i-a ars pe pandurii, a facut egal la vaslui, nu a pierdut de vreo 7 meciuri, nu inteleg care e problema ta, pentru o echipa in reconstructie care era la faliment aproape ca si rapidul, e excelent cum joaca dinamo, e de nota 11, pt o echipa care daca veneau investitori era in liga B si dupa ce i-au plecat mai toti jucatorii de baza si actionarii, dar voi sunteti limitati in gandire, ce sa va ceara omu, voi stiti doar steaua e buna si atat, da nu luati in calcul alte zeci de posibilitati, copiii din ziua de azi...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează